GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Goed voorbereiden voor je rijexamen

Begin je angstvrees te krijgen voor je rijexamen? Dit is veel voorkomend bij mensen die binnenkort hun praktijkexamen hebben. Met deze tips hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, want je zal slagen met vlag en wimpel!

Examenroutes rijden met je rijinstructeur

Vaak zijn de rijinstructeurs van je rijschool meer dan goed bekend met de routes die regelmatig worden gereden bij het examen. Je kan je rijinstructeur vragen om enkele van deze routes al met je door te nemen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan bij je uiteindelijke examen. De instructeurs van Rijschool Zoetermeer zorgen ervoor dat je de examenroutes kent als de binnenkant van je broekzak, zodat je gegarandeerd kan slagen voor je praktijkexamen.

Oefen bijzondere verrichtingen

Bij je tussentijdse toets wordt je gevraagd om twee bijzondere verrichtingen uit te voeren, zoals het maken van een halve draai, of achteruit in een vak parkeren. Het is belangrijk om deze bij de tussentijdse toets al goed te doen, omdat je deze dan niet meer hoeft te doen bij je praktijkexamen. Vraag je rijinstructeur of je enkele keren een bepaalde bijzondere verrichting kunt oefenen. Hierdoor zal je beter worden in het inschatten van afstanden en de draaicirkel van de auto. De Rijschool Zoetermeer zal deze bijzondere verrichtingen regelmatig met je oefenen, zodat je zeker bent dat je hiervoor vrijstelling hebt bij je uiteindelijke praktijkexamen.

Deze tips zullen ervoor zorgen dat je zeker bent van je rijdvermogen en dat je geheid zult slagen voor je rijexamen.

https://drivercompany.nl/rijschool-zoetermeer/