GFG Marketing
Image default
Aanbiedingen

Maanastrologie en jouw maan-horoscoop

  Een van de meest opmerkelijke tekorten van de Westerse astrologie is het ontbreken van een volwaardige maanastrologie, zelfs voor gebieden van de menselijke activiteit die totaal onder het bereik van de maanenergie vallen [ denk aan relaties] houden westerse astrologen krampachtig vast aan hun zonne-interpretaties. We hebben een nieuwe en volwaardige westerse maanastrologie voor je uitgewerkt: hier krijg je er een voorproefje van: verbaas je en geniet!   Je maakt hier de geboorte mee van een nieuwe tak in de westerse astrologie: de maanastrologie. Deze astrologie verbindt de sterke kant van de westerse astrologie met psychologische inzichten die voorkomen uit de westerse wetenschap: deze maanastrologie verschilt dus vann de bekende Oosterse en Arabische maanastrologie. Op iedere dag van de maanmaand ontstaat een nieuw type mens, het is geen toeval dat de Oosterse astrologie in feite 28 maandieren kent, maar ook regelrecht van de maancyclus zelf afgeleid kun je voor iedere dag een apart type mens voor je zien verschijnen; er is nog meer ook iedere dag heeft zijn eigen karakter waardoor je nu eens wel dan weer zeker niet een nieuwe activiteit moet beginnen, nu eens wel en dan weer zeker niet moet mediteren etc. In je maanhoroscoop vind je exacte aanwijzingen en ook welk type jij bent; ook kun je je Maan-relatiehoroscoop laten interptreteren.   Maanastrologie uit het Westen We geven je hier 5 psychologische typen met hun symbolen als heel kort voorproefje. Nieuwe maan : verborgen potentie. De nieuwe-maner is een opmerkelijk type mens, die volledig rechtdoet aan het symbool dat luidt De Lantaarn. De energie waarmee deze mens begiftigd is is nog onverbruikt en oorspronkelijk.

Wassende maan : potentie naar het licht Dit type mens leert de kracht van de twee lichtbronnen benutten en is daardoor gericht op huis, familie en gemeenschap als eerste stap op de weg naar geluk en bewustzijn. Het symbool voor deze fase luidt windroos en dat is wat dit type mens kenmerkt. De dynamiek van meegaan en meegaandheid.

Halve maan, eerste kwartier: potentie ten top Dit type mens wordt gekenmerkt door een bruisende en vibrerende spanning en dynamiek: de scheppers en creators van deze wereld, gericht op constante verbetering, op meer en meer, gedreven door een soms triest ideaal, getrouw aan het symbool van de halve maan de fluit.

Driekwartmaan (kort voor volle maan) stromende harmonie Dit type mens zoekt compassie en vergeving en doet er goed aan dat rijkelijk om zich heen te verspreiden; boosheid is voor dit type mensen vernietigend op spiritueel niveau en de les is de les van het symbool voor de driekwartmaan:het hart.

Volle maan, vervulling harmonie of conflict Dit type mens staat op het punt de rekeningen op te maken en definitieve besluiten te nemen over de weg naar het midden. Dit type mens leeft via sterke ups en downs. Wie weigert te kiezen zal een leven leiden van disharmonie, getrouw aan het symbool de spin.

Driekwartmaan (afnemende cyclus) demonstratie en uitzaaiing Dit type mens komt tot wijsheid en beschikt daar grif over, maar zal dat ook gebeuren ten goede of alleen in eigen voordeel en ten nadeel van anderen; zal deze mens leren geven of blijven nemen en zo alles onder de voet lopen, getrouw aan het symbool van de afnemende maan: de olifant?

Halve Maan (laatste kwartier) herorientering Dit type mens wordt gekenmerkt door brandende naar binnen gerichte opzwepende creativiteit, die zijn bron vindt in diepe zelftwijfel als bron voor een nieuw bewustzijn. Houdt de maan haar zuigende verleden kracht hier vast aan deze mens of ontstaat de nieuwe mens getrouw aan het symbool de kikker?

Afnemende maansikkel, vrij of loslaten Dit type mens laat zich kennen als diep en wijs of dwaas en eenzijdig dom. Laat de maan deze mens gaan of klemt hij/zij zich vast aan de oerschoot om nooit groot te willen worden; ontmoeten we we de wijze of ontmoeten we de boze? getrouw aan het symbool voor de afnemendemaan: de inktvis.

Maansverduistering visionaire inzichten: angsten Het type mens dat hoort bij maansverduistering is hetzij een extreme vertegenwoordiger van de nieuwe maner, hetzij een verdoolde ziel die op het toppunt van zijn bestaan een begin neemt. Een groot gedeelte van het leven van dit type mens zal zich onopvallend en in stilte afspelen. Lees meer: chinese horoscoop of jouw persoonlijke horoscoop vandaag. Lees meer over je sterrenbeeld eigenschappen.