GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Genieten van het weer, het zwembad en je veranda

Je zit lekker in de tuin en geniet van het heerlijke zomerweer. De zon die straalt, de lucht is blauw en er staat een ligt verkoelend briesje. Daar lig je dan aan de rand van het zwembad in je achtertuin. De kinderen spelen lekker in het zwembad en jij leest een mooi boek. Soms kijk je even over de rand van je boek heen om te kijken of de kinderen nog leven. Grapje, natuurlijk. Nee het is gewoon belangrijk om de kinderen even in de gaten te houden.

De handdoek onder de veranda

Vervolgens heb je je boek uit en besluit je om gezellig bij de kinderen in het zwembad te springen. Je legt je boek neer op het bijzet tafeltje naast je stoel. Je werpt nog even een blik op je telefoon om te kijken hoe laat het is. Je ziet dat het drie uur is. Je hebt dus nog wel even tijd voor je boodschappen moet gaan doen. Je legt je telefoon terug op het tafeltje en loopt richting de veranda op maat. Je bekijkt de veranda die je nog niet zolang hebt nog eens goed. Je knikt voldaan en merkt op dat het lekker koel is onder de veranda ondanks het warme weer.

Kijk uit! bommetje

Je pakt een handdoek van de tafel en loopt terug richting het zwembad. Je legt de handdoek op een stoel neer en besluit met ‘bommetje’ het zwembad in te springen. Je kinderen genieten er van. In het zwembad duik je nog eens lekker onderwater om te genieten van de verkoeling.

https://handelsondernemingkirkels.nl/veranda-op-maat/