GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Ga voor duurzaam en kies voor deze verse aardappelchips

Wie houdt er nu niet van aardappelchips? Een gezellig feestje of een heerlijk avondje bankhangen is niet compleet zonder een lekkere zak chips. Natuurlijk ligt iedere supermarkt bomvol met chipzakken in allerlei bonte kleuren en kun je je wagen aan verschillende exotische smaken. Maar écht ambachtelijke chips vind je bijna nergens, behalve bij Boerderij Chips!

Duurzame chips, gemaakt van eigen geteelde aardappelen

Boerderij Chips maakt overheerlijke chips van hun eigen geteelde aardappelen, waar je ongetwijfeld al je vingers bij aflikt. Dit doen zij op een duurzame en ambachtelijke wijze, zodat jij vervolgens zorgeloos kunt genieten van iets hartigs tijdens je lekkere trek. Hoe ziet het proces er precies uit? Allereerst telen zij het cultuurgewas. Zijn de uitverkoren aardappelen verzameld en geteeld? Dan worden deze met schil en al gebakken in pure zonnebloemolie, zodat ze een lekker knapperig randje krijgen en nóg onweerstaanbaarder worden. De chipsproductie gebeurt op een zeer duurzame wijze. De energie die nodig is voor het productieproces, wekken de specialisten namelijk zelf op met behulp van hun zonnepanelen. Hoe groen is dat? Koop je de aardappelchips van Boederij Chips, dan ben je er dus van verzekerd dat deze zijn gemaakt met oog op de natuur en het milieu. Het bedrijf biedt zowel verse chips, glutenvrije chips als lactosevrije chips aan. Heb je een allergie, waardoor veel chipsoorten voor jouw onbekend terrein blijven? Met de vier smaken, ribbel zeezout, zeezout, paprika en puur, kan je geluk niet op!

Plaats je bestelling via de website

Dus, wil je overheerlijke aardappelchips aanschaffen en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan het milieu? Dan zijn de chipszakken van Boederij Chips een uitstekende keuze en binnenkort onmisbaar in de voorraadkast. Sla alvast een bescheiden voorraad in en heb te allen tijde een lekkere snack in huis. Zo serveer jij op iedere verjaardag of andere (bijzondere) gelegenheid overheerlijke aardappelchips van de beste kwaliteit. Plaats je bestelling online!

https://boerderijchips.nl/