GFG Marketing
Image default
Horeca

Kies uit een ruim aanbod van koffiemachines en koffie pads bij dé specialist in koffie

Zorg ervoor dat je elke dag begint met een heerlijk kopje koffie. Kies daarom voor een goede zakelijke koffiemachine waarmee je elke dag een lekkere espresso, cappuccino of een latte mee kunt zetten. Kies daarom voor Baristocraat. Ga naar de webshop en vind diverse koffiezetapparaten. Daarnaast kun je bij dit bedrijf ook terecht voor reparaties of onderhoud van je koffiemachine. Ten slotte kun je in de webshop ook eenvoudig en voordelig diverse koffie pads bestellen bij de koffie specialist.

Koffiezetapparaten inwisselen

Is je koffiezetapparaat kapot of zijn er onderdelen die het niet meer goed doen? Dan is het ook mogelijk om je koffieautomaat in te wisselen. Maak gebruik van een eerlijke ruil en keer weer terug met een compleet werkend koffiezetapparaat. Mocht er toch iets mis zijn met dit apparaat, dan staat het team van professionals altijd klaar om het apparaat te repareren.

Onderhoud en reparaties op elke Nespresso Professional machine

Heb je een Nespresso Professional machine aangeschaft voor je kantoor of horeca-onderneming? Dan heb je hier natuurlijk de nodige service voor nodig. De service van Nespresso zelf stopt helaas al na vijf jaar. Gelukkig neemt de koffie specialist het daarna over. Dit betekent dat je voor alle onderhoudsbeurten en eventuele reparaties bij dit bedrijf terecht kunt. Het grote team van experts heeft voldoende ervaring en kennis over elk model en type Nespresso Professional machine. Verwacht een betrouwbare en uitgebreide service. Daarnaast kun je bij de koffie expert ook terecht voor het inwisselen van je oude koffiemachine of het huren van een van de refurbished Nespresso machines.

Eenvoudig koffie pads bestellen bij de koffie specialist

Baristocraat is niet alleen een uitstekend bedrijf waar je terecht kunt voor een nieuw koffiezetapparaat, je kunt het bedrijf namelijk ook inschakelen als koffieleverancier. Zo zit je nooit meer zonder een heerlijk kopje koffie. Het bedrijf heeft een samenwerking met het merk Café Royal. Café Royal heeft de compatible Office Pads ontwikkeld. Deze pads zijn geschikt voor alle Nespresso Professionals Machines. Kies uit je favoriete smaken en bestel ze eenvoudig online.