GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw WBSO-subsidie aanvragen en daarbij deskundig advies ontvangen

Wanneer u aan een ontwikkelings- of onderzoeksprojecten start, is het mogelijk om hier fiscaal voordeel bij te krijgen. Dit doet u door WBSO-subsidie bij RVO aan te vragen. Hierbij maakt het niet uit of het om een technologische innovatie of software-innovatie gaat, de mogelijkheden zijn uiteenlopen. Maar waar haalt u nu precies voordeel uit?

Bespaar op de kosten van uw R&D-project

Heeft u een WBSO-subsidie aangevraagd en is deze door RVO toegekend? Dan worden de (loon)kosten en uitgaven van uw R&D-project voor een deel vergoed. Naast het feit dat u hiermee bespaart op een hoop kosten, stimuleert sterk om onderzoek en innovatie voort te zetten. Voor het financieel ondersteunen van R&D projecten is de WBSO de meest toegankelijke subsidieregeling in Nederland. Echter wordt in praktijk lang niet alle mogelijkheden hiervan optimaal benut. Om die reden is het erg nuttig om advies te ontvangen van een specialist bij het aanvragen van uw WBSO-subsidie.

Advies van een professional

Ontvang een complete service wanneer u TechForce inschakelt voor het ontvangen van advies over het aanvragen van WBSO subsidie. Sinds 1987 hebben zij zich als subsidieadviesbureau gespecialiseerd in innovatieadvies op financieel gebied voor allerlei technische ondernemingen. Denk hierbij aan startups, mkb’ers maar ook zeker multinationals. Vervolgens assisteert dit subsidieadviesbureau u van A tot Z met het innovatieproces. Daarbij levert TechForce advies over de inrichting en het bijhouden van een complete WBSO administratie. Hiervoor bieden zij een online portal aan. Op die manier biedt het u de mogelijkheid om volledig te focussen op de inhoud van het R&D project.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

De aanvraag van een WBSO-subsidie bij RVO met behulp van het juiste advies is bij TechForce in goede handen. De subsidieadviseurs van dit bureau benutten optimaal de WBSO-regeling zodat u aanzienlijk bespaart op de kosten. Wilt u over WBSO advies ontvangen? Vraag dan nu een vrijblijvend adviesgesprek aan.