GFG Marketing
Image default
Groothandel

U vindt werkelijk alles in deze ijzerwaren winkel

Voor al uw mogelijke gereedschap of ijzerwaren vindt u geen betere winkel dan Cop Tools BVBA. Deze specialist in Boom heeft een enorm aanbod aan producten waarmee zowel de hobbyklusser als de professionele vakman aan de slag kan. Deze familiezaak is al drie generaties de betrouwbare partner van iedereen die al eens graag zelf de handen uit de mouwen steekt. Met een voorraad van meer dan 50.000 verschillende artikelen is het vrijwel onmogelijk om niet dat product te vinden waar u naar op zoek bent. In hun groothandel van 5.500 m² beschikken ze over meer dan voldoende ruimte om al deze artikelen op te slaan. Van slijpmachines en zagen tot schuurmachines en industriële stofzuigers; zij hebben het allemaal klaarliggen voor u. Deze winkel in Boom, nabij Antwerpen, is absoluut de plek voor iedere klusjesman.

Profiteer van de uitstekende service

Bij Cop Tools BVBA komt u niet alleen bij een ijzerwaren winkel die producten wilt verkopen; zij willen namelijk dat u zolang mogelijk geniet van het materiaal dat u aanschaft. Daarom staan zij eveneens klaar om onderhoud en reparatie uit te voeren wanneer u dat wenst. Zo komt u bij hen binnen met het materiaal of stuk gereedschap waarbij u graag een herstelling wenst en zij klaren de klus snel en doeltreffend. Daarnaast maken ze het met een gratis leveringsdienst u bijzonder gemakkelijk om het gewenste product in huis te halen. Deze uitstekende service mag u verwachten van deze uitgebreide ijzerwaren winkel.

Neem contact op met deze specialisten

Zou u graag enkele producten willen bestellen bij deze ijzerwaren winkel te Boom? Twijfel dan niet langer om eens langs te gaan bij deze specialist of om een bestelling te plaatsen. Met de beste service en een uitgebreid aanbod aan producten is er werkelijk geen betere plaats waar u terecht kunt. Ontvang advies op maat van de specialisten bij Cop Tools BVBA!