GFG Marketing
Image default
Media

Een lokale krant met al het belangrijkste nieuws uit regio Nijmegen

Wilt u precies weten wat er allemaal speelt in uw regio? De kleine verhalen volgen die vaak de landelijke bladen niet halen? Enkel advertenties van lokale ondernemers zien? En woont u in Nijmegen of omgeving? Kies dan voor De Rozet. Deze lokale krant uit Beek-Ubbergen, nabij Nijmegen, doet verslag van al het nieuws uit de regio. Daar valt bijvoorbeeld ook de gemeente Berg en Dal onder en de Duitse grensstreek. U leest in deze lokale krant de mooiste, meest meeslepende verhalen. Met name om dat ze zich bij u in de buurt afspelen. Natuurlijk, het landelijke nieuws is ook belangrijk, maar het is vaak het lokale nieuws dat u meer aan het hart gaat. Nieuws dat dicht bij u staat en zich in de buurt afspeelt, spreekt immers vaak meer aan op uw emoties.

Advertenties laten plaatsen in een lokale krant

Natuurlijk is deze krant uit regio Nijmegen niet alleen belangrijk voor de inwoners van de regio die op de hoogte willen blijven van het lokale nieuws. De krant biedt ook de mogelijkheid aan lokale bedrijven om tegen een scherpe prijs te adverteren. Zo spreken zij meteen hun doelgroep aan, want de krant wordt immers enkel gelezen door mensen uit de buurt. Adverteren in dit nieuwsblad is dan ook zeker een goed idee.

Rouwadvertenties laten plaatsen

Is er een dierbare overleden? Ook dan staat deze krant voor u klaar. U kunt er een advertentie in laten plaatsen die perfect bij de overledene past en aan al uw wensen voldoet. Zo brengt u op uw manier de mensen in de buurt op de hoogte van het overlijden en als u de krant erna bewaart, heeft u bovendien een mooi aandenken.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren in deze lokale krant uit Beek-Ubbergen, nabij Nijmegen? Of woont u in de regio en ontvangt u deze krant nog niet, maar zou u dat wel graag willen? Neem in beide gevallen contact op met de vriendelijke medewerkers van dit lokale nieuwsblad. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.