GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Is het vermogen lil kleine afgenomen na de lockdown?

Wie is lil kleine?

De echte naam van lil kleine is eigenlijk Jorik Scholten hij is 26 jaar is een Nederlandse entrepreneur, muzikant en acteur. Samen met Ronnie Flex kwam hij met het bekende nummer drank en druks in 2015 op nummer in de top 10. Hierna nam zijn muziek carrière een snelle vlucht en speelde hij zo op talloze evenementen en concerten. Maar wat is nu het vermogen Lil Kleine?

De levensstijl van lil kleine

Die Kleine timmert intussen wel hard aan de weg, zo veel is wél duidelijk. Hij werd het uithangbord van danscafé ’t Lammetje en frietzaak De Belg, allebei in Amsterdam. Hij heeft een deal gedaan met Quote 500-miljardair John de Mol en heeft daarnaast zijn eigen kledinglijn.

In 2019 kreeg hij €920.000 voor zijn stulpje aan de Kerkstraat. Samen met zijn Jamie en zoontje Lío trokken ze in een patriciërspaleis aan de Prinsengracht. Hij telde daar €2,35 miljoen voor neer en voor zover wij kunnen zien had hij daar de hulp van een bank niet bij nodig.

Het huidige vermogen lil kleine

Wat is het vermogen Lil Kleine dan? Hij heeft twee bedrijven t.w. ‘Kleine Moeite B.V.’ en ‘Lio Z Holding B.V.’. Beiden zijn gevestigd op zijn huisadres in Amsterdam.

Volgens de laatste cijfers van 2019 die hij heeft gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel beschikt ‘Kleine Moeite B.V.’ over een eigen vermogen van iets onder de 250.000 euro. Dat is wel 450.000 minder dan een jaar ervoor. Het vermogen van lil kleine in 2020 is momenteel nog niet bekend. Maar er wordt geschat dat het vermogen lil kleine drastisch is afgenomen na de lockdown, met name doordat alle evenementen en festivals zijn geannuleerd door veiligheidsmaatregelen. Dit heeft waarschijnlijk invloed gehad op het inkomen van Lil Kleine.

https://nieuwsbeest.nl/het-vermogen-van-lil-kleine/