GFG Marketing
Image default
Dienstverlening

Dit bedrijf komt naar u toe voor rioolonderzoek in Breda

Het is erg vervelend als er iets kapot of beschadigd is in uw riool. Hierdoor kunnen vervelende problemen als verstopping of nare geuren ontstaan. Niet fijn, natuurlijk. Groeneveld Riooltechniek weet als geen ander hoe vervelend de problemen zijn en komt daarom zo snel mogelijk naar u toe voor rioolonderzoek in Breda. Het bedrijf inspecteert het riool uitgebreid met behulp van de nieuwste technieken. Aan de hand van de bevindingen wordt een plan opgesteld.

Rioolonderzoek

Het bedrijf doet rioolonderzoek in de regio Breda. De medewerkers zoeken met een zogenaamde rioolcamera naar eventuele beschadigingen in het riool. Ook op afzwakkingen wordt gelet. De camera is erg klein en kan 360 graden draaien. Hierdoor kunnen de medewerkers het gehele riool van binnen bekijken, op speciaal daarvoor bedoelde beeldschermen. De camera is op afstand bestuurbaar. Als er beschadigingen zijn gevonden, zal Groeneveld Riooltechniek deze repareren.

U beslist mee

Groeneveld Riooltechniek zal van tevoren overleggen over het plan van aanpak en zal alle geschatte kosten in een overzichtelijke offerte zetten, die vervolgens naar u toe wordt gestuurd. Aan de hand van de offerte kunt u met de werkzaamheden instemmen, of niet. Bovendien krijgt u de ruimte om uw wensen en ideeën aan te dragen. Dit bedrijf is erg flexibel en creatief en zal er alles aan doen om zo veel mogelijk naar uw wensen te schikken – zolang deze binnen de mogelijkheden liggen, uiteraard.

Klant is koning bij dit bedrijf; ervaar het zelf

Bij Groeneveld Riooltechniek is de klant koning. Het rioolonderzoek in de regio Breda wordt zo goed en snel mogelijk uitgevoerd, voor een schappelijke prijs. Dit wordt gedaan door echte vakmensen. Bovendien kunnen klanten 7 dagen per week, 24 uur per dag terecht met hun vragen. Ook hier wordt zo snel mogelijk op gereageerd. Als extra service geeft dit bedrijf de klant tips voor rioolonderhoud, waarmee wordt voorkomen dat het riool in de toekomst zal beschadigen.

https://www.riooltechniek.nl/