GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Een verzwaarde deken voor een betere nachtrust

Door de coronacrisis hebben veel mensen last van slaapproblemen. Dit kan komen doordat mensen zich te druk maken of doordat zij te weinig bewegen of naar buiten gaan. Niet gek dat dit nu speelt, want door deze crisis zien wij nauwelijks nog andere mensen en komen wij bijna niet ons huis uit. Gelukkig zijn er een aantal manieren om beter te kunnen slapen en deze lichtten we kort toe in de onderstaande blog.

Beter slapen begint bij jezelf

Als je weet dat je moeite hebt met slapen of deze slaap vast te houden dan wordt het misschien tijd om te kijken naar je eigen gewoontes. De eerste vraag die je jezelf kan stellen is ” Slaap ik wel voldoende?”. Heb je genoeg nachtrust en ga je op tijd naar bed of heb je geen ritme en ga je veel te laat naar bed. Kijk hier goed en aandachtig naar en beoordeel daarna zelf of jij vindt dat je dit op een juiste manier aan pakt. Let er ook op wat je gedrag is in de avond. Het kan namelijk zijn dat je veel gebruik maakt van beeldschermen voordat je gaat slapen , en het is bewezen dat dit ervoor zorgt dat je langer wakker blijft.

Schaf hulpmiddelen aan zoals een verzwaarde deken

Bovenstaande zijn slechts enkele voorbeelden waarmee jij een verandering kan brengen in je slaapritme en algemene slaapkwaliteit kan verbeteren. Buiten deze voorbeelden zijn er nog veel meer dingen die jij kan doen om zo beter te kunnen slapen. Zo kun je kiezen voor een verzwaarde deken om je slaap te bevorderen. Deze soort dekens hebben namelijk een bewezen positief effect op het slapen en de algemene kwaliteit hiervan.

https://www.sensolife.nl/c-4628966/verzwaringsdekens/