GFG Marketing
Image default
Auto's en Motoren

Garage in regio Schijndel: occasions van de hoogste kwaliteit

Heeft u schade of bent u op zoek naar een fantastische occasion? Er is een garage in regio Schijndel die uitkomst biedt: hier wordt ieder probleem voor u aangepakt. Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. bestaat sinds 1969 (al ruim 50 jaar dus) en is al die tijd in handen geweest van dezelfde familie. Hoe vaak komt u nog een echt, traditioneel familiebedrijf tegen? De garage nabij Schijndel is gevestigd in het plaatsje Heeswijk Dinther. Hier krijgt u elk bezoek weer waar voor uw geld. De showroom is vrijblijvend op afspraak te bezoeken. Wilt u eerst online rond browsen? Dat kan natuurlijk ook: hiervoor brengt u een bezoek aan de website. Het maken van een afspraak bij de garage nabij Schijndel gaat heel simpel. Sinds 1969 kunt u hier voor al uw mobiliteitsvraagstukken terecht. Op zoek naar een sterke partij, waar traditionele waarden als “service” en “kwaliteit” in een hoog vaandel staan? Wacht dan niet langer.

U vindt er alle merken

Bij het familiebedrijfuit Heeswijk Dinther zijn alle grote merken van de autowereld keurig vertegenwoordigd. De garage uit de buurt van Schijndel mag zichzelf een echte specialist op het gebied van KIA, SEAT- en Daihatsuwagens noemen. Als u naar een betrouwbare occasion op zoek bent, weet dan dat u bij Autobedrijf Hurkmans Dinther B.V. aan het juiste adres bent. U vindt hier namelijk meer dan 150 occasions van diverse merken. De kwaliteit van het bedrijf is bezegeld met een BOVAG-keurmerk. Is er toch iets mis met de auto? Dan wordt het uiteraard voor u geregeld. Heeft u een auto met schade? Het gelieerde schadebedrijf A.A.S. Autoschade Nistelrode B.V. regelt het voor u. Hier wordt elk krasje en ieder deukje weggewerkt.

Bezoek dé KIA specialist van regio Schijndel

De garage uit regio Schijndel mag zich met recht specialist in KIA’s noemen. Inmiddels hebben ze ruim 16 jaar ervaring. Alle monteurs zijn bovendien opgeleid met het KIA Trainingsprogramma. KIA’s en andere merken auto’s worden precies volgens fabrieksstandaarden onderhouden.

https://autobedrijfhurkmans.nl/