GFG Marketing
Image default
Verbouwen

Een bouwkundige keuring en de kosten laten bepalen door een specialist

Het is verstandig om bouwkundig advies te krijgen voordat u uw woning te koop aanbiedt. Traditioneel regelen kopers het proces van de woninginspectie, maar het scheelt u tijd en moeite als u een expert hiervoor inhuurt. Bouw Techno Keuring Nederland helpt u graag met uw bouwkundig keuring en kan voor u de kosten hiervan in kaart brengen. Achteraf krijgt u een volledig technisch rapport waarin u ziet of er eventuele gebreken zijn en wat hieraan gedaan kan worden. Tevens als u een huis wilt kopen is het verstandig om eerst het huis dat u op het oog heeft volledig te laten keuren. U wilt immers niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Een goed bouwkundig advies is dan wenselijk.

Wanneer werkt een bouwtechnisch onderzoek in uw voordeel?

Als u zo snel mogelijk door het verkoopproces heen wilt, dan is een bouwkundige keuring tegen de laagste kosten laten uitvoeren een verstandig idee. De kopers krijgen namelijk zo een eerlijk beeld van uw woning en als er iemand biedt, weet u ook zeker dat de koper hiermee door wilt gaan. Als er achteraf een onderzoek wordt gedaan, kan het namelijk zo zijn dat de koper zich terugtrekt en dat wilt u uiteraard niet. U wekt met vertrouwen op bij de potentiële kopers en het proces zal zo soepel en fijn mogelijk verlopen. Bouw Techno Keuring Nederland helpt u graag met het geven van bouwkundig advies en het in kaart brengen van de kosten van zo’n bouwkundige keuring. Zij garanderen u altijd uiterste precisie in hun vak en zullen u altijd eerlijk behandelen.

Kies nu voor een keuring vooraf

Wilt u graag stressvolle verrassingselementen uit de weg gaan voor u en de potentiële koper? Schakel dan nu de expert in en zij komen graag bij u langs om uw woning te keuren en een rapport hiervan uit te brengen. U voorkomt hiermee nieuwe prijsonderhandelingen, reparatieverzoeken en andere afschrikkende zaken. Neem nu contact op via de gegevens op de website.