GFG Marketing
Image default
Dienstverlening

Wat zijn de werkzaamheden van een slotenmaker in Maastricht?

De naam zegt het eigenlijk al. Wanneer je niet meer bij jouw sleutels kunt doordat je jouw sleutels kwijt bent, kan een slotenmaker jouw kapotte slot vervangen of repareren. Een slotenmaker is gespecialiseerd in meer werkzaamheden dan je in eerste instantie zou denken. In principe weet iedereen wat een slotenmaker doet. In deze blog vertellen we wat een slotenmaker in Maastricht nog meer doet naast sloten repareren en vervangen.

Het SKG-keurmerk tegen inbraak

Elke seconde telt, en hoe langer een inbreker jouw sloten aan het open breken is, des te groter is de kans dat de inbraak door jou of buren wordt gezien. Wist je dat hoe meer sterren je sloten met het SKG-keurmerk hebben, des te meer zij een vertragende functie hebben tijdens een inbraak? Bij het SKG-keurmerk kun je kiezen uit sloten van één tot drie sterren. Een SKG-keurmerk kan ervoor zorgen dat de politie op tijd kan worden ingeschakeld en er geen spullen worden gestolen. Het is belangrijk om te weten dat het uitsluiten van een inbraak in een woning erg moeilijk is.

Een anti inbraakstrip aanbrengen

Een inbraakstrip bestaat uit twee op de deur/het raam en kozijnen geplaatste metalen, die in elkaar worden gehaakt. Wanneer je strippen van een anti inbraakstrip in elkaar haakt, voorkom je dat een inbreker met een schroevendraaier of breekijzer kan inbreken. De anti inbraakstrip zorgt ervoor dat gereedschap niet tussen de deur of ramen kan worden gestoken. Wist je dat een slotenmaker in Maastricht een anti inbraakstrip kan aanbrengen op jouw ramen en deuren? Een anti inbraakstrip maakt het flipperen met een pas onmogelijk. Een anti inbraakstrip is een goede manier om extra beveiliging te hebben.

De activiteiten van een slotenmaker

Een slotenmaker kan zowel helpen bij het vervangen of repareren van een slot, als het bieden van hulp bij het beschermen tegen diefstal of inbraak bij jouw huis in Maastricht. Een slotenmaker is gespecialiseerd in alles op het gebied van sluit- en hangwerk. Daar hoort ook diefstal of inbraak bij. Dat je niet wilt hebben dat er ingebroken wordt in jouw woning is niet meer dan logisch, en een slotenmaker in Maastricht kan jou hierbij helpen.

Hoe vind jij een goede slotenmaker in Maastricht?

Wil jij direct in aanraking komen met een slotenmaker in Maastricht? Ga dan snel achter jouw mobiel of computer, typ slotenmaker Maastricht in en bel het spoednummer of laat je gegevens bij hun achter. Op het internet kun je veel goede slotenmakers in Maastricht vinden. Er zijn veel slotenmakers met een 24 uurse service, zelfs in het weekend. Ook zijn ze soms al binnen een halfuur bij jou op locatie.

Slotenmakers in Maastricht

Maastricht is de hoofdstad en grootste gemeente van Limburg. In 2019 had deze gemeente 121.500 inwoners. Met zoveel inwoners, vergroot de kans kapotte sloten en inbraakpogingen. Vanaf 2013 tot 2020 zijn er al bijna 4000 inbraken geweest in Maastricht. Reden genoeg dus, om een goede slotenmaker in Maastricht in te schakelen voor wanneer jouw slot kapot is. Of wanneer je jouw woning extra wilt beveiligen tegen inbrekers.

https://slotenmakerinmaastricht.nl/