GFG Marketing
Image default
Aanbiedingen

Een bestelbus huren is de milieubewuste keuze

Het huren van een bestelwagen heeft zo zijn voordelen. Zeker als u middenin een verhuizing zit of veel grote spullen moet vervoeren, is het handiger om een bestelbus of personenbusje kilometervrij te huren dan met uw eigen auto op en neer te rijden. Het is kortom in ieder geval praktischer om een bestelbus te huren, maar wist u dat op die manier ook bijdraagt aan een beter milieu?

Een personenbusje kilometervrij huren

Stel u heeft een bedrijfsuitje of een cursus, waarbij veel personeel in een keer aanwezig moet zijn. U kunt ervoor kiezen om ieder met eigen vervoer te komen, maar dit kost u niet alleen extra benzinekosten, maar het zorgt ook voor meer uitlaatgassen, terwijl het kilometervrij huren van een personenbusje net zo eenvoudig is. De kosten van het huren van de bestelwagen verdeelt u over de inzittenden, waardoor u niet per se veel duurder hoeft uit te zijn dan bij afzonderlijk vervoer.

Minder gereden kilometers

Een groot milieuvoordeel van het huren van bestelwagens en het delen van voertuigen is dus dat het gereden aantal kilometers hiermee daalt. Ongeveer tachtig procent van de milieuschadelijke gevolgen van brandstofauto’s komt door hierin te rijden. Als u rijdt, wordt brandstof verbrand wat leidt tot broeikasgassen in de lucht en fijnstof. Het huren van een bestelwagen met een aantal personen, zorgt ervoor dat u het milieu een handje helpt.

Huurauto’s zijn schoner

Een bijkomend voordeel van huurauto’s is dat deze vaak nieuwer en ook schoner zijn. Ook dat scheelt in het brandstofverbruik, wat weer leidt tot minder CO²-uitstoot en luchtvervuiling.

Huur bij een specialist

Wilt u uw bijdrage aan het milieu leveren? Neem dan vandaag nog een kijkje op de website van Blue Rent a Car, waar u uit een heel wagenpark kunt kiezen. Een bestelbus huren? Een personenbusje kilometervrij huren? Of gewoon een bestelwagen huren? Het kan bij dit verhuurbedrijf allemaal tegen de laagste prijzen.