GFG Marketing
Image default
Mode en Kleding

Koop geen goedkope bh’s !

Koop geen goedkope bh’s !

Vooral meiden op jongere leeftijd hebben vaak de neiging om één of meerdere goedkope bh’s aan te schaffen. Logisch natuurlijk, aangezien ze het geld liever uitgeven aan een leuk shirt, broek of paar gave sneakers. Toch is het vooral op jonge leeftijd belangrijk dat je je er direct van bewust bent, dan een goede bh kan zorgen voor ontzettend veel voordelen. Niet alleen is een goede bh namelijk een stuk comfortabeler om te dragen, maar laat het je rondingen ook vaak veel mooier tot z’n recht komen. Ook zijn duurdere bh’s vaak kwalitatief hoogwaardig, waardoor ze een langere levensduur hebben, wat niet alleen goed is voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Kortom, voldoende redenen dus! Om je een idee te geven wat de nadelen zijn van een goedkope bh, hebben we er hier een aantal voor je uitgelicht.

Goedkoop is duurkoop

Net als bij eigenlijk alles wat we aanschaffen, geldt ook voor een bh dat goedkoop vaak duurkoop is. Doordat de stoffen waarvan deze bh’s zijn gemaakt vaak dunner zijn en kwalitatief wat minder, zal een bh een stuk minder lang meegaan. Je kunt dan wel denken een koopje te hebben gescoord, maar wanneer blijkt dat je na een aantal maanden weer een nieuwe bh moet kopen, ben je uiteindelijk zelfs vaak duurder uit. Je kunt dus beter één of twee duurdere bralette bh’s. Nu vraag je je vast af, wat is een bralette bh? Dit is een bh die zorgt voor een diepere uitgesneden decolleté. Perfect voor bijvoorbeeld onder een stijlvolle jurk.

Kwaliteit is belangrijk

Voor bij een bh grote maten, is de ondersteuning extra belangrijk. Wanneer je dan kiest voor een goedkope bh, dan zal je al snel merken dat de stof een stuk dunner is, maar ook dat het allemaal net iets minder fijn zit. Je kunt dus beter wat meer uitgeven aan twee goede bh’s, dan dat je kiest voor een goedkope bh. Ondanks dat het heel logisch is, dat je liever loopt in een nieuw shirt of nieuwe broek, mag je het belang van een goede bh absoluut niet onderschatten.

De juiste maatvoering

Een goedkope bh kan qua maat nog wel eens afwijken ten opzichte van een mooi strak afgewerkte bh. Je bh maat berekenen heeft dan daarom dus ook vaak niet heel erg veel zin. Het is bij goedkope bh’s vooral een kwestie van passen om te kijken welke het beste zit. Uiteraard kun je de maat wel gebruiken als indicatie, want de verschillen zullen niet dusdanig zijn, dat een A cup ineens het formaat van een C cup heeft.