GFG Marketing
Image default
Mode en Kleding

Een weekendje weg met kinderen. Wat moet er absoluut niet worden vergeten?

Een weekendje weg met kinderen. Wat moet er absoluut niet worden vergeten? 

Ga je een weekendje ertussenuit met de kinderen? Dan wil je natuurlijk wel alle spullen voor de kinderen bij je hebben. Om er zeker van te zijn dat je de belangrijkste spullen bij je hebt, is het verstandig om een lijstje te maken. Op die manier kun je het van het lijstje afstrepen als je da hebt ingepakt. Maar welke spullen zijn er van belang?

Welke tas is handig om mee te nemen?

Om de spullen van je kinderen mee te kunnen nemen is het handig om het in tassen te stoppen. Een rains weekendtas is ideaal om de spullen in te doen. De weekendtas is waterdicht en daardoor kun je met een gerust gevoel de spullen er in doen zonder dat het nat zal worden. Een weekendtas ziet er erg modern en clean uit. De weekendtas van het merk rains zijn in verschillende formaten en kleuren te verkrijgen.

Waar kun je de tassen vinden?

Als je de weekendtas wilt voor de spullen van de kinderen dan kun je daar goedkoop aan komen. Je kunt kijken tussen de merk tassen sale. Zo kun je goedkoop aan tassen gaan komen. Je kunt dan een mooie tas hebben wat ook nog is een merk tas is. Hoe mooi is dat!

Welke spullen moeten er echt niet vergeten worden?

Om een lijstje te maken voor de spullen ligt het er wel aan waar je weekendje weg naar toe gaat. Het maakt niet uit waar je naartoe gaat toch zijn er een aantal dingen die van belang zijn om bij je te hebben. Zo heb je twee tot drie verschillende lijstjes zoals voor de belangrijke spullen, persoonlijke verzorging en eventuele medicatie. Al deze spullen zou je in een burkely tas kunnen doen.

Belangrijke spullen om mee te nemen

Als je kinderen hebt is het verstandig belangrijke dingen mee te nemen. Het kan voorkomen dat je kind komt te vallen en hierdoor naar de arts moet. Maar ook andere dingen zijn belangrijk om mee te nemen zoals ID kaarten, zorgpassen, vaccinatieboekjes, portemonnee, rijbewijs en de bewijzen van de boekingen.

Persoonlijke verzorging om mee te nemen

Als je een weekendje weg gaat heb je natuurlijk persoonlijke verzorging spullen nodig. Het is handig om deze spullen niet te vergeten:

  • Kleren

  • Tandenborstel en tandpasta

  • Shampoo en conditioner

  • Je bril of lenzen en de benodigdheden daarvoor

  • Make-up

  • Deodorant

  • Een kam of borstel

  • Zonnebrandcrème

  • Zakdoekjes