GFG Marketing
Image default
Internet marketing

Botox, het middel tegen rimpels.

Na lang erover nagedacht te hebben, heeft u besloten om iets aan uw rimpels te laten doen. U weet alleen nog niet voor welke behandeling u gaat of bij welke kliniek u deze behandeling gaat laten uitvoeren. Dus welke behandeling is zowel de veiligste als de best werkende?

Op dit moment is een rimpelbehandeling door het gebruik van Botox het veiligst. Die komt door het feit dat Botox (grotendeels) uit lichaamseigen stoffen bestaat, waardoor de stof sneller geaccepteerd wordt door ons lichaam. Doordat Botox zo goed wordt geaccepteerd door ons lichaam, zien de resultaten er ook het beste uit. Echter is er nog één groot bijkomend voordeel waar u van profiteert als een rimpelbehandeling met het gebruik van Botox onderga. Dit grote voordeel is dat de werking slechts tijdelijk is, waardoor u er niet heel uw leven aan vastzit. De prijzen Botox behandeling zijn als volgt:

–          Fronsrimpels               € 85,-

–          Voorhoofdsrimpels       € 85,-

–          Kraaienpootjes            € 85,-

–          Hoofdpijnbehandeling   € 170,-

–          Tandenknarsen            € 170,-

–          Liquid facelift               € 799,-

 

Na deze behandeling(-en) zijn uw rimpels als sneeuw voor de zon verdwenen of in ieder geval zichtbaar verminderd. Nu uw gezicht weer strak in de plooi zit, is het misschien een optie om ook meteen te kiezen voor vollere lippen. Alhoewel er meerdere keuzes zijn op het gebied van vollere lippen verkrijgen, is de veiligste manier door middel van fillers. Deze manier is het veiligst, aangezien de fillers ook (grotendeels) uit lichaamseigen stoffen bestaan. De arts doet bij deze behandeling uw lippen opvullen met hyaluronzuur. Het hyaluronzuur zorgt ervoor dat uw lippen meer volume krijgen en een strakke contour, waardoor de blikvangers van uw gezicht hun jeugdige en sensuele uitstraling (terug-) krijgen. Voor beide behandelingen geldt dat het dagopnames zijn. In de meeste gevallen kunt u na de behandeling uw dagelijkse bezigheden direct weer hervatten. Echter kan het bij sommige behandeling zo zijn dat u toch een paar dagen rust moet houden.

Mocht u meer informatie willen over één van de bovenstaande behandelingen of grijpt u meteen uw kans? Breng dan een bezoek aan de website van Faceland: www.faceland.nl

http://faceland.nl