GFG Marketing
Image default
Financieel

Begin met aandelen handel bij een betrouwbaar platform

Degiro review

De Degiro review staat bovenaan op het gebied van een goede reputatie en betrouwbaarheid. Degiro is een groot exchange beleggingsplatform met vele mogelijkheden om in aandelen te gaan beleggen. Elk product heeft zo weer zijn eigen risico en win mogelijkheden. Er zijn nu de broker samen is gegaan met Flatex geen geldmarktfondsen meer van toepassing. Tevens kunnen gebruikers van het depositogarantiestelsel genieten met bijkomend voordeel dat altijd winst wordt uitgekeerd. Ook als er zich problemen voordoen met het platform. Je start bij het inschrijven direct met een basis profiel waarmee je producten uitleent aan anderen, of een minder riskant Custody profiel. Voor de Custody account worden voor minder risico wel dividend tarieven berekend. Met basis handel je in CFD’s. Beginners kunnen beter niet starten met dit riskante product waarbij er veel kans is om te verliezen. Daarom zou Custody beter bij beginners aansluiten, waar je met wat meer veilige producten handelt.

eToro review

Door het sociale trade karakter scoort de eToro review naast de review van Degiro ook hoog. Bij eToro zitten traders ook goed qua veiligheid. eToro heeft echter meer risicoproducten in het handelsaanbod zoals CFD’s. Deze staan vaak tussen andere handelsproducten in waardoor je snel inzet op een CFD. Ook de minimale inleg van 200 euro is hoog als je nog nooit eerder hebt gehandeld. Oefen daarom altijd eerst met de eToro demo account. Als je graag met dollars handelt kun je goed bij eToro terecht. Nadeel is dat er geen andere valuta’s mogelijk zijn.

Beste beleggingsplatform

Verstandig is om eerst wel goed vooronderzoek te doen als je gaat handelen. De beste beleggingsbroker kies je op basis van goede reviews en eisen. Welke eisen kun je goed handhaven? En hoeveel geld heb je over om mee te beleggen? Dit zijn vragen die je voor jezelf na kunt gaan bij het kiezen van een goed platform. Zet nooit geld in dat je voor andere dingen nodig hebt. Je kunt nooit verzekerd zijn tegen verlies. Veel brokers als Degiro en eToro maken het wel eenvoudig voor klanten om goede strategieën in te kunnen zetten.

https://beter-beleggen.nl/