GFG Marketing
Image default
Dienstverlening

Waar kunt u een stalen trap met houten treden op maat laten maken?

Wilt u graag een stalen trap met houten treden laten maken die perfect past in uw interieur? Als u een bedrijf zoekt dat een op maat gemaakte trap kan maken van hout en staal, dan moet u bij een echte trappenmakerij zijn. Bij een trappenmakerij kunnen ze alle soorten trappen op maat voor u maken, zodat het naadloos past in uw huis. Voor echt vakmanschap en oog voor detail neemt u contact op met Holman Trappenmakerij. Dit familiebedrijf kunt u vinden in Sprang-Capelle, Noord-Brabant, en specialiseert zich in het maken van trappen. U kunt hier terecht voor het ontwerp en de productie van een echte ambachtelijke stalen trap met houten treden.

Een exclusieve stalen trap met houten treden die op maat wordt gemaakt

Omdat ze bij deze trappenmakerij het hele productieproces van ontwerp tot uitvoering in eigen huis uitvoeren, kunnen ze echt vakmanschap en kwaliteit leveren. Ze gebruiken ouderwetse fabricagemethoden om een trap te maken met een modern uiterlijk. Naast de productietrappen kunt u hier ook een exclusieve op maat gemaakte stalen trap met houten treden bestellen. Tijdens een gratis adviesgesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en vervolgens wordt zeer nauwkeurig de beschikbare ruimte voor de trap opgemeten. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd, starten ze met de productie van de trap. Het hele traject van adviesgesprek tot aflevering van de trap duurt doorgaans drie weken.

Maak een afspraak bij deze trappenmakerij voor een stalen trap met houten treden

Wilt u een op maat gemaakte stalen trap met houten treden voor uw huis aanschaffen? Maak dan snel een afspraak met deze trappenmakers in Noord-Brabant. Dit familiebedrijf in trappen staat al sinds 1995 garant voor service en vakwerk. Heeft u een vraag over het bestellen van een trap of wilt u een offerte aanvragen? Dan kunt u via telefoon en e-mail contact met ze opnemen. Een stalen trap met houten treden bestelt u dus bij Holman Trappenmakerij.

 

https://www.holman-trappenmakerij.nl/