GFG Marketing
Image default
Aanbiedingen

Waar een machine vision camera goed voor is!

Waar een machine vision camera goed voor is!

Zero tolerance oftewel geen uitval is steeds vaker een gestelde eis als het gaat om productie. Om deze uitval zo klein mogelijk te maken zijn er een aantal mogelijkheden om deze uitval zo klein mogelijk te maken. Bedrijven als hightechalliance.nl kunnen jouw bedrijf helpen om problemen als deze te verhelpen. Ben jij nou benieuwd hoe een machine vision camera of High Tech Alliance jou kan helpen? Lees dan vooral verder in deze blog!

 

Machine vision camera

Machine vision camera’s worden ingezet om diverse meet- en controlefuncties uit te voeren. Daarnaast wordt de vision camera gebruikt voor de positiebepaling van producten voor het aansturen van een robot of een ander handelingssysteem. Deze beeldherkenningssoftware is toepasbaar binnen elke branche. In de semiconductor, farmacie, automobielbranche en tuinbouw om er enkele te noemen. Bij deze branches speelt het kwaliteitsaspect een steeds grotere rol. Deze Machine vision camerasystemen worden bij processen als productie of assemblage ingezet voor diverse doeleinden. Voor een mindere uitval, een betere procesbeheersing, het eerder opsporen van fouten, sorteren op afwijkingen in producten of het creëren van betere werkomstandigheden zijn voorbeelden hiervan. Snelle verplaatsingen, kleine toleranties en afwijkingen die door het menselijke oog niet waarneembaar zijn: vision systemen detecteren het zonder enige moeite. Hierdoor kan een enorme verbetering plaatsvinden in het productieproces en de kwaliteit van het eindproduct vergroot worden.

 

High Tech Alliance

Een bedrijf wat jou bij deze machine vision camerasysteem en de integratie hiervan kan helpen is High Tech Alliance. High Tech Alliance is naast de machine vision camerasystemen ook onder andere gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en realiseren van klant specifieke machinebouw. High Tech Alliance haar doel is om samen met de klant de productieprocessen te realiseren of te verbeteren. Hierdoor kan jij de kwaliteit van je product of stabiliteit van het productieproces toe laten nemen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen High Tech Alliance? Neem dan vooral een kijkje op de website. Heb je echter eerst nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de specialisten. Is er behoefte aan een vrijblijvend brainstorm gesprek over de huidige productiesituatie? Neem dan ook zeker contact op met de specialisten.

 

https://www.hightechalliance.nl/