GFG Marketing
Image default
Aanbiedingen

How to: de oppervlakte van uw bedrijfspand op een vrij simpele manier verdubbelen

How to: de oppervlakte van uw bedrijfspand op een vrij simpele manier verdubbelen

Veel ondernemers kijken raar op wanneer je ze zegt dat ze de oppervlakte van hun bedrijfspand op een vrij simpele manier kunnen verdubbelen. Voor de meeste ondernemers klinkt dit als een sprookje en tegelijkertijd als muziek in de oren, want wie heeft er nu geen last van ruimte tekort?! Toch is het wel degelijk mogelijk om van 500 vierkante meter ineens 1000 vierkante meter te maken. En dat zonder verbouwen of verhuizen. Hoe? Dat leest u hieronder!

 

In de hoogte valt er vaak een hoop te winnen

Wanneer we onze blik werpen op een gemiddeld bedrijfspand, valt het al snel op dat er in veel gevallen nog een hoop te winnen valt in de hoogte. In het geval van ruimtegebrek wordt er vooral in de breedte gedacht. De loze en onbenutte ruimte die zich bovenin het pand bevindt wordt vaak buiten beschouwing gelaten of er wordt überhaupt al niet aan gedacht dat deze ruimte er ook nog is. Uiteindelijk kan het om best wel veel ruimte gaan die op deze manier als het ware ‘verloren’ gaat. Wilt u deze ruimte toch kunnen benutten? Overweeg dan eens om in een verdiepingsvloer te investeren.

 

Een verdiepingsvloer kan de oplossing zijn

Bij Nolte Opslagsystemen hebben ze zich toegelegd op het ontwerpen, ontwikkelen, fabriceren en monteren van verdiepingsvloeren. Een verdiepingsvloer wordt ook wel een entresolvloer, etagevloer, mezzanine vloer of tussenvloer genoemd. Met een verdiepingsvloer kan er een extra verdieping tussen het dak en de vloer van een magazijn, fabriekshal, warenhuis, et cetera geplaatst worden. Zo gaat de onbenutte ruimte bovenin het pand niet verloren en kan het totale vloeroppervlak verdubbeld worden. Wat u met deze extra ruimte doet, ligt helemaal aan uzelf. U kunt het bijvoorbeeld gebruiken als opslag of kantoorruimte. De vloer kan vrij gemakkelijk worden gemonteerd, gedemonteerd, verplaatst en uitgebreid, waardoor de opties bijna eindeloos zijn.

 

Extra ruimte is niet het enige voordeel

Extra ruimte is echter niet het enige voordeel. Wist u bijvoorbeeld dat u door het plaatsen van een mezzanine vloer tot wel 43 procent kunt besparen op de verlichting? Dit komt omdat de gebruikte materialen het zonlicht weerkaatsen. Zo wordt de gehele ruimte verlicht zonder dat u hiervoor de lampen moet ontsteken. Welke andere voordelen een verdiepingsvloer met zich meebrengt, leest u op de website van bovengenoemde partij.

 

https://www.noltemezzanine.nl/