GFG Marketing
Image default
Hobby en vrije tijd

Verzamel herinneringen van negen maanden zwangerschap

Een zwangerschap is een van de mooiste periodes in het leven van een vrouw. Het is een tijd van genieten en het voorbereiden op de komst van de baby. Is je vriendin, zus of iemand uit je kennissenkring zwanger, dan is dit vaak de tijd waarin wat extra aandacht voor de zwangere niet mag ontbreken. Wil de gelukkige extra verwennen, geef dat het negen maanden boek cadeau. Het is het ideale geschenk voor elke moeder in spe en een prachtige herinnering als de kleine later groot is.

Het negen maanden boek, het mooiste cadeau voor elke aanstaande moeder

Elke zwangerschap is anders, maar een ding staat voorop; het is een tijd van veranderingen. Met het negen maanden boek van Studio Ins & Outs kun je elke bijzondere gebeurtenis in deze tijd vastleggen voor later. Van de allereerste echo tot de dag van de bevalling, alles kun je in het zwangerschapsboekje noteren en bijhouden. De vrolijke en hippe uitvoering van het boekje maakt het tot een plezierig boekje voor elke aanstaande mama. Het boekje bevat voldoende pagina’s om notities te maken van alle spannende en ontroerende momenten. Het boekje bevat behalve een handige indeling ook voldoende ruimte om foto’s in te plakken. Zo krijg je een prachtig overzicht van het verloop van je zwangerschap. Op die manier wordt het boekje een uniek geschenk en een prachtig, liefdevol gebaar.

Leuk om te krijgen, nog leuker om te geven

Het negen maanden boek is een kostbaar geschenk waar de mama met veel plezier in terug kan lezen. Heerlijk om herinneringen mee op te halen als de zwangerschap achter de rug is. Alle bijzondere momenten van de hele zwangerschap komen zo samen en vormen een uniek geheel. Leuk om te krijgen en nog veel leuker om cadeau te geven aan de aanstaande mama.