GFG Marketing
Image default
Vervoer en transport

Nooit meer nadenken over onderhoud met deze volledige truckservice uit Deurne

Natuurlijk wilt u dat al uw medewerkers altijd helemaal veilig hun truck instappen om aan het werk te gaan. Zeker als een vrachtwagen in de omgeving van Deurne veel op de weg is, heeft het regelmatig onderhoud nodig om er veilig in te kunnen blijven rijden. Als uw bedrijf een groot wagenpark heeft, is het lastig om overzicht te houden over het onderhoud en reparaties. Daarom neemt HTD Deurne B.V. deze zorg volledig uit uw handen met hun complete truckservice.

De medewerkers van dit bedrijf staan voor u klaar

Kiest u voor deze truckservice uit Deurne? Dan brengt u uw vrachtwagen naar hun moderne werkplaats in Deurne om onderhoud uit te laten voeren. Uw vrachtwagen wordt volledig gecontroleerd en alles wat opgelost, gerepareerd of onderhouden moet worden. wordt direct voor u opgevoerd. Het bedrijf wilt namelijk niet dat u te lang stilstaat en is er zich zeer van bewust dat dit u tijd en geld kost. Wanneer u een afspraak maakt heeft u uw vrachtwagen binnen enkele dagen weer terug.

Een onafhankelijke apk-keuring

Ieder jaar moet uw vrachtwagen aan de Algemene Periodieke Keuring voldoen. HTD Deurne B.V. is RDW-erkend en mag deze keuring dus aan uw truck uitvoeren. Het bedrijf voert een onafhankelijke apk-keuring voor iedere soort truck uit. Natuurlijk is deze keuring ook te combineren met ander onderhoud aan uw vrachtwagen, zo hoeft u uw truck maar één keer naar het bedrijf in Deurne te brengen. Ook wanneer er tijdens de apk-keuring mankementen aan uw wagen gevonden worden, is het mogelijk deze direct op te laten lossen.

Bel het bedrijf om een afspraak te maken

Neem contact op met htddeurne.nl als u gebruik wilt maken van de diensten zoals de apk-keuring, onderhoud aan uw vrachtwagen of de truckservice in Deurne. De medewerkers van het bedrijf dat al sinds 2000 in het vak zit, helpen u graag door eventuele vragen te beantwoorden. Zij adviseren u over de diensten die het bedrijf biedt en maken samen met u een afspraak.