GFG Marketing
Image default
Vervoer en transport

De voordelen van de Emirates business lounge

Je hebt misschien een lange vlucht voor de boeg en komt net aan op het vliegveld met een Schiphol taxi. Je hebt zin in de reis, maar verlangt naar wat rust en wilt jezelf trakteren op wat luxe. Dat is precies waar de Emirates Business Lounge om de hoek komt kijken. Deze exclusieve lounge biedt reizigers een ongeëvenaarde ervaring met comfort en luxe. In dit artikel bespreken we de vele voordelen die de Emirates Business Lounge te bieden heeft.

Comfort en luxe

Wanneer je de Emirates Business Lounge binnenstapt, word je verwelkomd door een chique en rustige sfeer. De lounge is met veel aandacht voor details ontworpen en biedt een gezellige plek waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. De zorgvuldig gekozen meubels en inrichting dragen bij aan een luxe sfeer die je direct in de stemming brengt voor je komende reis.

Heerlijk eten

Een van de leuke dingen in de Emirates Business Lounge is het grote aanbod aan eten. Er zijn smaakvolle gerechten uit allerlei landen en ook heerlijke lokale lekkernijen. Je kunt er van alles vinden wat je lekker vindt. Of je nu trek hebt in een stevig ontbijt, een lichte lunch of een heerlijk diner, er zijn veel verschillende keuzes. Sommige lounges bieden zelfs een 5 gangen diner met champagne. Hoe lekker is dat?

Premium dranken

Voor mensen die graag voor of na hun vlucht willen genieten van een drankje, heeft de Emirates Business Lounge een groot assortiment aan speciale dranken. Er zijn lekkere wijnen en champagnes, maar ook bijzondere cocktails en allerlei soorten drankjes zonder alcohol. Er is altijd wel iets om je dorst te lessen.

Werk en ontspanning

Voor mensen die op zakenreis zijn, heeft de lounge allerlei dingen om je nuttig bezig te houden terwijl je wacht. Er zijn handige werkplekken met alles wat je nodig hebt, en je kunt makkelijk online blijven via de gratis WiFi. Zo kun je blijven werken terwijl je wacht op je vlucht. Aan de andere kant is er ook gedacht aan reizigers die willen ontspannen. Er zijn comfortabele zitplekken en je kunt tijdschriften en kranten lezen. Als kers op de taart is er zelfs een deel waar je je kunt laten verwennen in de spa en wellness, perfect om vermoeidheid tegen te gaan.

Persoonlijke service

De Emirates Business Lounge staat erom bekend dat ze hele goede service bieden. De medewerkers zijn vriendelijk en staan paraat om je te helpen en aan jouw wensen te voldoen. Of je nu hulp nodig hebt bij het regelen van je vluchtgegevens, vragen hebt of advies wilt, je krijgt persoonlijke aandacht die je reiservaring extra speciaal maakt. Maak jij er al gebruik van?