GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Net afgestudeerd maar je kunt geen werk vinden

Je bent net afgestudeerd en bent opzoek naar een baan. Je gaat actief opzoek naar een baan. Je solliciteert op verschillende functies binnen diverse bedrijven. Het was even wachten tot dat je reacties kreeg. Maar dan komen de reacties binnen. Helaas je bent het niet geworden hoor je elke keer. Dus je gaat verder en vraagt ook waarom je het niet bent geworden. Je krijgt terug dat je nog jong en onervaren bent. Je hebt niet de kennis en contacten die een ouder iemand wel heeft. Dit zorgt ervoor dat men dan toch liever voor een ouder iemand kiest.

Jezelf ontplooien en verbeteren

Je besluit om te investeren in je netwerk. Je wordt actiever op LinkedIn en bezoekt diverse netwerkborrels voor werkzoekende. Je ontmoet diverse bedrijven die je een baan aanbieden. Toch sla je ze af. Het werk wat je moet doen bij deze bedrijven sluit niet aan bij jouw opleiding en de dingen die je wilt gaan doen.

Je wordt eigenbaas

Je baalt maar besluit om toch door te zetten. Uiteindelijk krijg je een gevoel dat je misschien toch niet voor bestemd bent om te werken voor een baas. Je besluit ervoor om te kiezen om een eigen bedrijf op te zetten. Met een eigen bedrijf kun je namelijk je eigen koers varen en zelf bepalen wat je doet. Een eigen bedrijf brengt wel veel verantwoordelijkheden met zich mee. Bovendien heb je niet alle kennis zelf in huis voor bijvoorbeeld de boekhouding en bouwen van een website. Met website maken in Eindhoven zorg je ervoor dat jouw bedrijf kan groeien. Door een goed website te laten maken in Eindhoven kunnen klanten jouw bedrijf vinden. Maakt niet uit of dat in Nederland is of ergens in China. Klanten kunnen jou altijd vinden.

https://web-wings.nl/website-laten-maken-eindhoven/