GFG Marketing
Image default
Bedrijven

De perfecte bedrijfsruimte voor u staat te huur in Zevenaar

Bent u al tijden op zoek naar de perfecte bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? Kom dan eens langs bij OC de Pelikaan! Zij bieden diverse gestoffeerde kantoorruimtes aan. Bij dit bedrijf in Zevenaar staat een bedrijfsruimte te huur vanaf 19 vierkante meter verspreid over drie verschillende verdiepingen. Daarnaast heeft dit ondernemerscentrum de ideale ligging voor een professioneel bedrijf. Het ondernemingscentrum heeft zich namelijk gevestigd op industrieterrein Zuidspoor, wat recht tegenover het station van Zevenaar ligt. Maar ook bieden zij nog een ruime parkeergelegenheid aan voor u en uw werknemers. Hierdoor is uw kantoorpand goed te bereiken voor eenieder.

Diverse faciliteiten en goede service inbegrepen bij het huren van een bedrijfsruimte

Bij de kosten van een bedrijfsruimte die te huur staan bij dit ondernemerscentrum in Zevenaar, zitten diverse faciliteiten en goede service inbegrepen. Het totale huurbedrag hangt af van het oppervlak en de locatie van een bedrijfsruimte in dit ondernemerscentrum. De standaardprijs van het glasvezelinternet zit bij de huurprijs inbegrepen, net als de service- en energiekosten. Deze worden vastgesteld voor de overeengekomen huurperiode, waardoor er geen nabetaling gevraagd zal worden bij een hoger energieverbruik. Daarnaast kunt u onder andere gebruikmaken van een vaatwasser en koelkast in de lunchruimte, een beamer en een zwart-wit kopieermachine voor A4.

Neem contact op voor een rondleiding

Dus zoekt u een professionele bedrijfsruimte in Zevenaar met een goede liggen en alle faciliteiten die u zich kunt wensen? Neem dan vandaag nog contact op met OC de Pelikaan en maak een afspraak met een van de medewerkers. Tijdens deze afspraak geven zij u een rondleiding door het ondernemingscentrum. Daarna bespreken zij graag met u de diverse mogelijkheden. Dit ondernemingscentrum is ook zeer geschikt voor startende ondernemers met een beperkte en flexibele ruimtebehoefte. Dit komt onder anderen door korte huurovereenkomsten en de professionele en zeer laagdrempelige opzet van het bedrijf.

https://www.ocdepelikaan.nl/