GFG Marketing
Image default
Wijn

Geniet gewoon thuis van de beste wijnen wereldwijd

Als u wijnliefhebber bent, wilt u altijd een goede wijn in huis hebben. Die mogelijkheid heeft u bij Wijnhuis Oktober. De beste wijnen ter wereld vindt u hier namelijk altijd. U geniet van alle goede wijnen als u een wijnabonnement afsluit. Dit zijn dan goede witte, rode en roséwijnen. Ook kiest u zelf hoeveel wijn u in huis haalt. Op deze manier ontdekt u ook van welke wijnen u houdt. U kunt natuurlijk alleen genieten van een lekkere wijn, maar dat kan ook gezellig met familie of vrienden, tijdens een wijnproeverij bij u thuis.

Kies een persoonlijk wijnabonnement

Met het afsluiten van een wijnabonnement bij Wijnhuis Oktober in Breda, Noord-Brabant, geniet u van de wijn waarvan u houdt, op het moment dat u dat wilt. Kies bijvoorbeeld voor verschillende wijnen in een doos van 3, 6 of twaalf flessen. Als u een hoeveelheid heeft gekozen, dan kiest u of u het wijnpakket één keer in de maand of één keer per kwartaal wilt ontvangen. Als u kiest voor een kwartaalpakket, dan ontvangt u deze in maart, juni, september en december. Op deze manier kunt u altijd seizoenswijnen ontvangen. Zo geniet u steeds weer van een lekker glas wijn, dat past bij het seizoen en het gerecht dat u eet. Op deze manier geniet u het hele jaar door van de beste wijn.

Geniet samen met vrienden en familie van de beste wijnen

Als u samen met vrienden of familie aan de wijn gaat, dan geniet u er optimaal van. Ga dan een wijnproeverij bij u thuis organiseren. Zo heeft u een gezellige avond met uw naasten. Hiervoor ontvangt u een doos wijn, inclusief kaartjes met interessante informatie. Dus wilt u een wijnabonnement afsluiten of een wijnproeverij bij u thuis organiseren? Dit kan altijd bij Wijnhuis Oktober, waar u altijd de beste wijnen vindt.