GFG Marketing
Image default
Eten en drinken

Gebak door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Gebak door de brievenbus

U kunt ambachtelijk gebakken brievenbustaart bestellen bij brievenbusbanket.nl!

‘Wat houdt dat in?’, hoor ik u denken. Brievenbusbanket.nl heeft ambachtelijk gebak ontworpen dat precies in de afmetingen van verschillende maten brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus geleverd kan worden. Een groot voordeel is dat de ontvanger van de brievenbustaart niet thuis hoeft te zijn voor de levering.

Verschillende soorten taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl heeft zorgvuldig meerdere soorten ambachtelijk gebak ontwikkeld dat in brievenbus doosjes past, zo kunt u kiezen uit;

Ook is er de mogelijkheid om verschillende soorten brievenbustaart te combineren met elkaar, dit noemt brievenbusbanket.nl een combinatiebox en is verkrijgbaar in verschillende maten op brievenbusbanket.nl

Zakelijke orders

Brievenbusbanket.nl is gespecialiseerd in grote zakelijke orders. U kunt gemakkelijk tot 500 orders afnemen dat we verzenden naar 500 verschillende adressen. Omdat brievenbusbanket.nl nauw samen werkt met goede bezorgdiensten zorgen we er voor dat het afleverpercentage op de besproken dag altijd boven de 97% is. 

Bij grotere zakelijke orders kunnen we de huisstijl van het bedrijf meenemen in de ansichtkaartjes of bijvoorbeeld een logo op doosjes van uw bedrijf plakken, niks is te gek.

Neem contact op met de klantenservice van brievenbusbanket.nl voor meer informatie en een passende offerte.

https://www.brievenbusbanket.nl/