GFG Marketing
Image default
Eten en drinken

Jij kan ook thuis beer pong spelen!

Heb jij zin om een avond met je vrienden gezellig beer pong te gaan spelen? Dan ben je hier op de juiste plek terecht gekomen! OP deze website vind je alles wat je nodig hebt om dit superleuke spel te gaan spelen met elkaar. Dit simpel spelletje zal ervoor gaan zorgen dat jouw avond zeker niet meer stuk kan. Beer pong wordt a jarenlang gespeeld door verschillende generaties. Dit natuurlijk omdat het spel écht tijdloos is. Wacht daarom niet langer met het uitzoeken wat je er allemaal voor nodig hebt en neem nu snel een kijkje op deze handige website.

Wat heb je nodig?

Voor dit super leuke drankspel heb je heel weinig nodig. Zo is het spelen van beer pong jou heel erg makkelijk gemaakt. Het enigste wat je nodig hebt om beer pong te spelen kun je allemaal vinden op deze website. Begin met het halen van 20 American Cups, 10 rooie en 10 blauwe. Daarnaast heb je natuurlijk een balletje nodig en een langwerpige tafel om op te spelen. Wat ook niet onmisbaar is, is natuurlijk het drank! Wat ook handig is om erbij te hebben tijdens het spel is een cup met water, om het balletje tussendoor een beetje schoon te maken.

Regels

Ook de regels van beer pong zijn heel simpel. Je begint met twee teams maken met een gelijk aantal mensen. Plaats de cup aan beide kanten van de tafel in een piramide vorm en vul elke cup halfvol met een drankje naar keuze. Bepaal nu welk team het eerst mag gaan gooien. Wanneer het balletje in een beker belandt van de andere partij, moet iemand van dat team de beker leeg drinken. Beer pong is zo een heel leuk spelletje om met je vrienden te spelen. Koop daarom nu de benodigde dingen om beer pong te gaan spelen!