GFG Marketing
Image default
Architectuur

Een schaftwagen kopen: de grootste pluspunten op een rij!

Een droge schaft plek is onmisbaar voor bouwvakkers

In de bouw- en agrarische sector is een plek om je als bouwvakker, tuinman of boer even terug te trekken voor de schaft natuurlijk onmisbaar. Een schaftwagen is daarvoor de ideale plek. Hier zit je, samen met jouw collega’s, lekker droog en kunnen jullie even bijpraten over koetjes en kalfjes. Maar niet alleen voor de schaft is een schaftkeet ideaal. Bouwbedrijven die een eigen schaftwagen kopen, profiteren van nog andere pluspunten. We hebben de grootste pluspunten van een eigen keet op een rijtje gezet.

Huur is duur

Een schaftwagen kopen is altijd slimmer dan kiezen voor een huurkeet. Huur is relatief duur. Als koper hoef je echter maar één keer te investeren in een goede schaftkeet. En zit je niet vast aan een telkens terugkerend huurbedrag en vooraf vastgestelde data waarop de keet weer ingeleverd moet worden. Je kunt jouw keet op elk moment en op elke gewenste plek inzetten, wanneer jij dat wilt. Dit maakt je als aannemer erg flexibel.

Ook handig bij slecht weer

De schaftwagens van Brouwer Flexibele Ruimtes zijn niet alleen een plek waar jouw personeel de pauze kan doorbrengen met een kop koffie en wat eten. Ook is een keet ideaal als schuilplek bij slecht weer. Dat het in Nederland bar en boos kan zijn als het op regen, wind en kou aankomt, weten we allemaal. Door een goed geïsoleerde en comfortabel keet op de bouwplaats te zetten, kan jouw personeel bij regen of noodweer de keet in, om te schuilen voor het slechte weer. Reken maar dat de keet op zo’n moment enorm gewaardeerd wordt door jouw personeel!

 

Een keet is nuttig als extra opslagruimte

Na een dag hard werken in de bouw, is het ondoenlijk om alle gereedschappen en materialen van de bouwplaats mee terug te nemen naar het bedrijf. Een ket is dan perfect, want deze biedt voldoende ruimte om het dagelijks gebruikte gereedschap en bouwmateriaal droog, veilig en vindbaar op te slaan. De volgende dag pak je de benodigde spullen snel weer tevoorschijn.