GFG Marketing
Image default
Boeken en Tijdschriften

Je boek is afgewezen door een uitgeverij? Dan is een online drukker de oplossing voor jou

Je hebt een boek geschreven waar je heel tevreden over bent. Toch ziet een uitgeverij, voor wat voor reden dan ook, het niet zitten om deze te publiceren. Wat nu? Je kunt met je handen in haar gaan zitten en het opgeven, maar je kunt ook actie ondernemen. Er zijn namelijk genoeg online drukkerijen waar je jouw boek laten drukken kunt. Bovendien zitten er genoeg voordelen verbonden aan onafhankelijk zijn. Deze zetten we hieronder voor je op een rijtje. Daarnaast laten we de voordelen van een online drukkerij zien en geven we je een aanrader. Lees snel verder om te zien welke tip we voor je in petto hebben.

De voordelen van publiceren zonder uitgeverij

Afwijzing vanuit een uitgeverij kan een zogenaamde ‘blessing in disguise’ zijn. Misschien is het beter zo. Ten eerste blijf je zonder uitgeverij compleet onafhankelijk. Je zit nergens aan vast en je hoeft je ook aan niemand te verantwoorden. Jij bepaalt wat er met je boek gebeurt, van de inhoud tot aan eventuele personen met wie je samenwerkt (bijvoorbeeld voor illustraties). Jij bepaalt alles. En ook alle opbrengsten van je boek zijn voor jou. Je hoeft geen percentage van je winst af te staan aan de uitgeverij. Dat is vooral goed nieuws als je boek erg succesvol is.

Geen uitgeverij? Maak gebruik van een online drukkerij

Het handige aan een uitgeverij is dat zij er voor zorgen dat er genoeg boeken gedrukt worden. Zij zorgen er tevens voor dat deze te koop zijn bij diverse verkooppunten. Zonder uitgeverij dien je dit zelf te regelen. Gelukkig kun je online gemakkelijk boeken laten drukken. Dit kun je snel uitvoeren, je hoeft alleen maar drie stappen te volgen. Ten eerste upload je jouw boek in PDF formaat. Vervolgens heb je de keuze uit een aantal afwerkingen. Denk aan het formaat of een hard- of softcover. Na je voorkeuren te hebben aangegeven, bestel je jouw boeken. Hiervoor hoef je dus niet naar een drukkerij te reizen, je kunt dit gewoon snel en eenvoudig vanuit je eigen huis doen. Bovendien zijn de kosten lager in vergelijking met je lokale drukkerij. De levering is daarnaast gemiddeld erg snel en je hebt de keuze uit meerdere betaalplatformen. Is er een online drukkerij die er bovenuit springt?

Ezbook: de beste online drukkerij van dit moment

Wat ons betreft is er geen betere online drukkerij dan Ezbook. De voorwaarden zijn uitstekend. Je bent altijd van de laagste prijs gegarandeerd, zonder dat er ingeboet wordt op kwaliteit. Je ontvangt je bestelling al binnen 3 tot 5 werkdagen. Er zijn geen wachttijden, je kunt gelijk een bestelling maken. Meerdere exemplaren zijn mogelijk. Daarnaast blijkt uit online recensies dat klanten altijd tevreden zijn met het resultaat. Voor onafhankelijke schrijvers is Ezbook dan ook een aanrader.