GFG Marketing
Image default
Aanbiedingen

Zoek je een toilet van Villeroy en Boch? Kijk dan hier

Elk Toilet Verdient Aandacht en Kwaliteit

In elke woning, restaurant, benzinestation, kantoor en andere werkplekken, is er een universeel kenmerk dat je zal opvallen – een toilet. Hoewel de kwaliteit en uitstraling van toiletvoorzieningen enorm kunnen verschillen, hebben ze allemaal hetzelfde doel. Om een nieuw niveau van standaard en kwaliteit te introduceren, is de Villeroy en Boch Subway 2.0 ontworpen. Deze toiletinrichting is ontworpen om te voldoen aan alle moderne kwaliteitseisen en is het ultieme statement van elegantie en functionaliteit in toiletruimtes en badkamers.

De High-End Villeroy & Boch Subway 2.0

De Villeroy & Boch Subway 2.0 is niet zomaar een toilet, het is een statement van uw smaak en keuze voor kwaliteit. Het is een topkwaliteit porseleinen hangtoilet met een diepte van 54 centimeter en is afgewerkt in een opvallend glanzend wit. Het draagt acht jaar garantie en is ontzettend duurzaam, met sterke, kleur- en slijtvaste porselein.

Stijlvol en Functioneel Design

Het stijlvolle design van de Villeroy & Boch Subway 2.0 beschikt over een elegant weggewerkt ophangsysteem, waardoor het naadloos in elk interieur past. Het is veelzijdig genoeg om te combineren met bestaande inbouwreservoirs, bijpassende toiletbrillen en andere toiletaccessoires.

Comfort en Onderhoudsvriendelijk

Met de Villeroy & Boch Subway 2.0, schoonmaken wordt een fluitje van een cent. Dankzij het Direct Flush spoelsysteem wordt het toilet na elk gebruik grondig gereinigd. Bovendien maakt de Easyclean functie het eenvoudig om onder de toiletpot te reinigen en te poetsen.

Hoogwaardige Materialen & Duurzaamheid

De toiletpot, gemaakt van hoogwaardig porselein, is gemakkelijk te onderhouden met universele badkamerreiniger, terwijl kalkaanslag eenvoudig verwijderd kan worden met universele kalkverwijderaar. Naast zijn hygiënische voordelen, is deze toiletpot tevens krasbestendig en is zeer geschikt voor intens gebruik.

Talrijke Voordelen

De Villeroy & Boch Subway 2.0 heeft een aantal onmiskenbare voordelen. Zo ontbreekt er bijvoorbeeld een spoelrand, wat betekent dat je niet naar verborgen vuil hoeft te zoeken tijdens de schoonmaak. Na aankoop kan de toiletpot met zijn onberispelijke design direct geplaatst worden. En, met acht jaar garantie, ben je verzekerd van de uitstekende kwaliteit van deze moderne porseleinen toiletpot.