GFG Marketing
Image default
Internet marketing

Verdient u wel genoeg?

Om de zoveel jaar verandert de loonwijzer weer en u wilt natuurlijk wel op de hoogte blijven van of u wel genoeg verdient, u werkt namelijk niet voor niets. Als u niet genoeg verdient kan u dit namelijk aankaarten bij uw werkgever. Maar ook als werkgever zelf is het belangrijk om dit in de gaten te houden, u zit natuurlijk niet te wachten op ontevreden werknemers die hun werk niet goed doen. Op het internet zijn dan ook genoeg tools te vinden die kunnen aangeven of u genoeg verdient op het werk. Ook zijn er bedrijven die gespecialiseerd zijn op het gebied van salaris en u kan dan ook altijd een afspraak met hun maken, één van die bedrijven is CBBS.

Wat u zelf al kunt doen om na te gaan of uw loon correct is, is het raadplegen van vacatures op de website van uw werkgever. Zo kunt u nagaan of uw werkgever voor een gelijkwaardige baan meer loon betaalt, dan hij of zij aan u doet. Als u de afgelopen jaren nog helemaal geen loonsverhoging hebt gekregen is het zeker belangrijk om op uw hoede te blijven, er is namelijk een grote kans dat u wel meer verantwoordelijkheden hebt gekregen.

Als u gespecialiseerd bent in een bepaald vakgebied, dan heeft u ook recht op een hoger loon. U kan natuurlijk op dat moment altijd een gesprek aankaarten met uw werkgever, maar bedenk in alle gevallen dat uw werkgever hier niet altijd op in wilt gaan. U kan er dan voor kiezen om op zoek te gaan naar een andere werkgever. Wilt u zeker weten uw baan behouden, dan is het wel belangrijk hier altijd voorzichtig mee te zijn. Een gesprek aankaarten kan natuurlijk altijd, maar val nooit uit tegen uw werkgever, dit kan alleen maar slecht uitpakken. Als u niet goed weet hoe u dit moet aanpakken, dan kan u ook altijd even rondvragen aan vrienden en kennissen en zij zullen u zeker advies kunnen geven.

http://cbbs.nl/