GFG Marketing
Image default
Aanbiedingen

Lage opstapfietsen zijn een must-have voor minder validen

Wanneer je een dagje ouder wordt, ga je ook merken dat je iets minder mobiel begint te raken. Bij een mindere mobiliteit is een fiets met een lage opstap ideaal. Zo hoef je geen acrobatische trucs meer uit te halen en je been over de fiets heen te gooien om op te moeten stappen. U kunt dus gemakkelijk op de fiets. In deze blog bespreken we de voordelen van lage opstapfietsen.

Wat is een lage opstap?

Een lage instapfiets heeft een  lager frame dan  een gewone fiets. Zo kun je altijd met beide voeten op de grond zitten terwijl je op het zadel zit. Het frame bij dit item is zeer eenvoudig in  gebruik. Perfect  als je wat ouder bent of je kinderen op de fiets wilt rijden.

Extra stabiel

Met een lage opstapfiets heb je altijd beide voeten op de grond zonder ooit van het zadel af te hoeven stappen. Dankzij het speciale frame behoudt hij altijd een ergonomische pasvorm, waardoor elke fietstocht zeer comfortabel zal zijn. Lage opstapfietsen hebben een  iets lager zwaartepunt, waardoor ze veel stabieler zijn dan gewone fietsen.

Tweedehands lage opstapfiets

Een nieuwe fiets kopen doe je niet elke dag. Daarom is het belangrijk om de informatie volledig te begrijpen en  een proefrit te kunnen maken. Een proefrit geeft je een goed beeld van hoe een lage opstapfiets rijdt en of je het leuk vindt. Maar vaak zijn dit soort fietsen zeer duur in aanschaf. Kies er daarom voor om eens langs te komen bij Roto Tweewielers. Zij zijn gespecialiseerd in tweedehands fietsen in Deventer. Op deze manier ben jij verzekerd van een lage opstapfiets met de kwaliteit van een nieuwe! Ben jij benieuwd naar wat Roto Tweewielers voor jou kan betekenen? Neem dan eens een kijkje op hun website of neem contact met ze op!

 

https://www.rototweewielers.nl/