GFG Marketing
Image default
Zorg

Efficiënte en flexibele zorgsoftware voor zorgprofessionals

Incura biedt zorgsoftware aan professionals in de zorgsector. De software genaamd Incura, is een alles-in-één pakket met onder andere een agenda, een elektronisch patiëntendossier en diverse meetinstrumenten. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om online de boekhouding te doen via KING Finance en factureren is ook geen probleem. De software is flexibel en kan naar eigen wens worden aangepast. Incura heeft software voor verschillende zorgdisciplines, waaronder GGZ, logopedie, fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie en multidisciplinaire praktijken. Ze bieden ook een geïntegreerd boekhoudprogramma en zorgen voor betrouwbare en veilige software. 

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van Incura Logo

De belangrijkste functionaliteiten van Incura Logo, het administratieprogramma logopedie van Incura, zijn onder andere:

  1. EPD Zorgdossier: Een compleet webbased zorgdossier dat flexibel kan worden ingericht volgens jouw persoonlijke werkwijze. Hiermee kun je je patiëntenadministratie efficiënt beheren.

  2. Veelzijdige agenda: Een eenvoudig te bedienen agenda waarmee je altijd inzicht hebt in je afspraken.

  3. Boekhouding: Volledig geïntegreerde professionele boekhoudsoftware die bijna alles zelf doet. Je krijgt zelfs een gratis opstartgesprek met een boekhoudspecialist.

  4. Dashboard- en managementinformatie: Meer grip op je praktijk met een overzichtelijk dashboard en een schat aan managementinformatie.

Daarnaast zijn er specifieke functionaliteiten voor logopedisten, zoals geïntegreerde kwaliteitstoetscontrole, diverse meetinstrumenten, koppeling met PREM en COV-check via VECOZO, en een handige correspondentiemodule.

Met de Incura Pro App kun je tijdens je behandelingen foto’s, video’s en audiobestanden opnemen en koppelen aan het behandeldossier. De app is beschikbaar voor iOS en Android en biedt 24/7 toegang tot patiëntgegevens.

Incura besteedt veel aandacht aan service en biedt gratis telefonische helpdeskondersteuning zonder extra kosten. Daarnaast verzorgen ze trainingen om gebruikers bekend te maken met de software.

De beveiliging van patiëntengegevens is een belangrijke prioriteit voor Incura. Ze zijn gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510 en maken gebruik van het veilige Azure-platform van Microsoft.

Voor meer informatie over Incura Logo, het administratieprogramma logopedie, en alle functionaliteiten kun je terecht op hun website.

https://www.incura.nl/