GFG Marketing
Image default
Management

Bsc in management

Onze flexibele managementopleidingen hebben een gemeenschappelijk eerste jaar, waarna u zich kunt richten op een gekozen specialisme als u uw loopbaanvooruitzichten wilt verbeteren.

 

BSc (Hons) Management is een brede cursus die u toelaat om het volledige scala van management onderwerpen te bestuderen. U kunt echter ook kiezen om zich te specialiseren in boekhouding en financiën, human resources, innovatie, strategie en ondernemerschap, internationale bedrijfseconomie of marketing. Met een breed scala aan opleidingsonderdelen om uit te kiezen, kun je echt je eigen graad vormgeven.

 

Uw gekozen specialisme zal worden weerspiegeld in uw graad titel bijvoorbeeld BSc (Hons) Management (Marketing) – echter, als je niet wenst te specialiseren, je zult afstuderen in BSc (Hons) Management. Aangezien de Management en Management (Specialisme) graden zijn identiek in het eerste jaar, overdracht tussen hen is eenvoudig, dus je moet solliciteren voor slechts een van hen.

 

Doelstellingen

Deze cursus heeft tot doel een kritisch bewustzijn van de verdiensten en de complexiteit van management te bevorderen en een appreciatie van het verband tussen theorie en praktijk bij te brengen. Het is de bedoeling u vertrouwd te maken met belangrijke nieuwe ontwikkelingen op managementgebied en u in staat te stellen passende praktische en overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen.

 

Bijzondere kenmerken

Ruime keuze aan specialisaties: accounting en financiën; human resources; innovatie, strategie en ondernemerschap; internationale bedrijfseconomie; en marketing.

Flexibele opleidingen met een gemeenschappelijk eerste jaar

Bepaalde opleidingsonderdelen verlenen vrijstellingen voor professionele accountancy-examens

Onderwijs en leren

Normaal studeer je vier of vijf opleidingsonderdelen per semester. Elke week zijn er meestal twee uur hoorcolleges voor elk opleidingsonderdeel en een workshop van een uur in de afwisselende weken, hoewel dit enigszins varieert. Van u wordt verwacht dat u dit verdubbelt in privéstudie. Groepswerk en groeps- of individuele presentaties vormen een vast onderdeel van je opdrachten.

 

Werkstukken en beoordeling

Essays, meerkeuze toetsen, projectverslagen en presentaties, klassikale toetsen en wekelijkse opdrachten vormen het onderdeel van de beoordeling, hoewel de aard en het aandeel van het werk varieert naargelang het opleidingsonderdeel. De rest van de beoordeling gebeurt via ongeziene examens. Afhankelijk van de opleiding kun je in je laatste jaar kiezen voor een onderzoeksgebaseerd eindwerk of project. We streven naar een evenwicht tussen examens en beoordeeld werk, en bieden ook de mogelijkheid om feedback te krijgen over je vorderingen via niet-beoordeeld werk.

 

Details van de opleidingsonderdelen

Je volgt cursussen van in totaal 360 studiepunten over de duur van je studie om af te studeren met Honours; 120 studiepunten in elk studiejaar. Naarmate je studie vordert, heb je steeds meer flexibiliteit bij het kiezen van cursussen die aansluiten bij je persoonlijke interesses en loopbaanwensen.

 

Cursusinhoud voor jaar 1

Je eerste jaar geeft je een goede basis in boekhouding, financiën, management, arbeidspsychologie, marketing, sociologie en economie. Dit zal u helpen om beter geïnformeerde keuzes te maken over optionele cursusonderdelen in latere jaren. Je studeert in totaal 120 studiepunten.

 

Cursusinhoud voor jaar 2

Of je in het tweede jaar een specialisatie kiest of een breed scala aan onderwerpen wilt blijven bestuderen, hangt af van je studierichting. Als je beslist om je te specialiseren, volg je 40 studiepunten aan kernopleidingsonderdelen met betrekking tot je gekozen specialisme en 80 studiepunten aan keuzeopleidingsonderdelen, wat je totaal op 120 studiepunten brengt.

Als je je niet wenst te specialiseren, kies je 120 studiepunten aan keuzeopleidingsonderdelen uit de hele managementportefeuille, die alle kernopleidingsonderdelen voor elk specialisme omvat naast aanvullende onderwerpen.

 

Cursusinhoud voor jaar 3

In je laatste jaar kies je ten minste 60 studiepunten van de laatstejaarsopties uit het door jou gekozen specialisatiegebied. Daarna kies je nog eens 60 studiepunten aan keuzeopleidingsonderdelen om je totaal op 120 studiepunten te brengen.

 

Als je besluit om te kiezen voor de BSc (Hons) Management zonder specialisatie bent u in staat om te kiezen uit de meeste cursusonderdelen binnen het management portfolio en zal een totaal van 120 studiepunten van de optionele cursus eenheden te selecteren.

 


 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/