GFG Marketing
Image default
Industrie

Zwaar transport uitbesteden aan een absolute expert

Bent u op zoek naar een specialist in zwaar transport? Wilt u met een betrouwbare partner samenwerken die u van gedegen advies voorziet om een veilige en efficiënte transportoplossing te realiseren? Dan is G. van Harten B.V. een uitstekend bedrijf om in te schakelen. Dit is een specialist in de transportwereld die zowel in binnen- als buitenland allerlei bedrijven helpt om zwaar transport te realiseren. Zij zijn breed georiënteerd en werken in tal van sectoren, waaronder de medische, chemische sector en de voedings-, beton-, asfalt- en staalindustrie. Met deze jarenlange en brede ervaring en uitgebreide kennis bent u verzekerd van een veilig transport voor uw bedrijf!

Een ervaren en betrouwbare speler in de transportwereld

Bij G. van Harten B.V.  kunt u terecht voor onder andere het huren van een zware heftruck. Het bedrijf beschikt over een ruim wagenpark met allerlei soorten heftrucks voor zowel licht als zwaar transport. Zij bepalen met u welke hulpstukken handig zijn voor uw bedrijf en bekijken vervolgens welke zware heftruck u het best in kan zetten. De heftrucks werken op diesel of op gas en daarnaast beschikken de experts ook over enkele elektrische heftrucks voor een duurzaam transport. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd en voldoet aan de meest recente wet- en regelgeving. Voor een veilig en betrouwbare partner binnen de transportwereld, kunt u daarom uitstekend bij dit bedrijf terecht!

Neem contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf voor uw vraagstuk

Heeft u interesse in de service en diensten van dit bedrijf? Neem dan contact met ze op en bespreek uw aanvraag voor een zware heftruck. Zij adviseren u graag welke methode het best op uw bedrijf van toepassing is. Voor meer informatie over de mogelijkheden binnen het zwaar transport of gedegen advies voor een transportoplossing voor uw bedrijf, kunt u ook contact met ze opnemen. Zij helpen u graag!