GFG Marketing
Image default
Industrie

Vuurvast materiaal voor je installatie van deze specialist

Wil je graag een specialist in vuurvast materiaal inschakelen voor jouw specifieke toepassing of installatie? Dan zit je helemaal goed bij Thermiek BV in Geldermalsen. Zij zijn gespecialiseerd in de engineering en toepassing van vuurvaste materialen en bieden iedere klant een passende oplossing voor een specifiek vraagstuk. Zo weet je zeker dat je bij deze specialist in vuurvast materiaal altijd ontvangt wat jij voor ogen hebt. Daarnaast is vertrouwen op complete service ook wel zo fijn. Dat is zeker het geval bij Thermiek BV; zij verzorgen zowel de productie als de montage van vuurvaste materialen voor allerlei installaties. Wil je meer weten over hun producten en diensten en over wat zij voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder.

Efficiëntie en maatwerk

Als vuurvast specialist is Thermiek BV voor bedrijven uit diverse sectoren werkzaam. Van vuilverbrandingsovens tot non-ferrosmeltovens: hun specialisten zijn ervaren met uiteenlopende soorten installaties. Door samen te werken met leveranciers uit het binnen- en buitenland, weet je zeker dat materialen ook tijdig worden geleverd voor jouw project. Naast deze uitstekende efficiëntie, bieden ze ook vakkundig maatwerk. Door te focussen op de specifieke vraagstukken en installaties van klanten, zorgen zij ervoor dat er voor de lange termijn een passende oplossing wordt geboden. Thermiek BV uit Geldermalsen doet dit al sinds 1984 met passie en enthousiasme voor het vak. Welk vuurvast materiaal heb jij nodig van deze specialist?

Laat je materiaal verantwoord leveren

Indien je enkel vuurvaste stenen of vuurvast beton nodig hebt van deze specialist, kun je hen ook gerust inschakelen. Het is aan jou de keuze of je deze materialen laat installeren door hun specialisten of deze taak zelf op je neemt. De VCA-gecertificeerde medewerkers hebben in ieder geval de uitgebreide kennis en kunde om dit verantwoord en kwalitatief te doen. Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Thermiek BV? Bezoek hun website en neem eventueel contact met hen op als je vragen hebt.