GFG Marketing
Image default
Aanbiedingen

Visgraat behang

De trend van de afgelopen jaren in interieur is het vissengraat patroon. Je ziet het overal! Een prachtige visgraat vloer in je huis, je keuken of slaapkamer zet een prachtige toon in je interieur. Tegenwoordig heb je ook visgraat wandtegels. Kan een prachtige optie zijn voor in een keuken of badkamer. 

 

Soepel visgraat behang 

Soepel?! Ja, soepel. Visgraat is een veelvoorkomend patroon in de interieur en designwereld. En de meeste visgraatpatronen zijn strak en mooi in elkaar gewoven. Maar bij be inhouse bestaat er ook een ‘soepel’ visgraatpatroon. Het patroon oogt wat losser waardoor het een speelsere uitstraling heeft in plaats van heel strak. 

 

Strak visgraat behang 

Houd je meer van strak? Dan past een strak visgraatpatroon beter bij je. Ook wel bekend als de visgraatpatroon wat je normaal gewend bent op de vloer of als wandtegels. Het een vast patroon dat precies in elkaar past en strak en netjes oogt. Visgraat behang is een mooie optie om extra kleur en stijl te geven aan je woon- of slaapkamer. 

 

Behang 

De keuze is reuze! Bij be inhouse zijn er verschillende printen, patronen en texturen te vinden. Als visgraat niet wat voor je is, houd het daar natuurlijk niet op. Houd je meer van een botanische stijl? Dan ben je ook bij be inhouse aan het goede adres! Met prachtig natuur behang als achtergrond in slaap-, woon-, of eetkamer geef jij net de final touch aan jouw huis. 

 

Interesse? Behang koop je bij be inhouse!

Jij bent op zoek naar hét behang voor in jouw huis. Maar de zoektocht duurt lang en je komt er maar niet uit. Bij be inhouse heb je een breed assortiment aan behang en kun je je wensen makkelijk filteren. Zo krijg je alleen het behang te zien dat binnen jouw budget ligt en voldoet aan jouw wensenlijstje. 

 

Heb je nog vragen? Bij be inhouse helpen we je graag. Je kan gratis contact opnemen via een online chat op onze website.

 

https://www.beinhouse.nl/