GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verhoog de efficiëntie op de werkvloer door je archief te laten digitaliseren

Tegenwoordig wordt er steeds minder papierwerk gebruikt bij bedrijven. Alles verloopt immers digitaal, van loonstroken tot facturen en andere documenten. Het is daarom ook verstandig om je archief te laten digitaliseren. Als je alles online hebt, is het veel gemakkelijker om iets terug te vinden, dus verloopt alles veel efficiënter. Bij het digitaliseren van jouw archief komen echter wel een aantal regels en wetten om de hoek kijken waaraan je moet voldoen. Dit is veel gecompliceerder dan je denkt, daarom doe je er goed aan om een expert te benaderen voor het digitaliseerwerk. Ga bijvoorbeeld eens in gesprek met een van de medewerkers van Doxis. Zij hebben al voor verschillende bedrijven het archief gedigitaliseerd, maar ook overheidsinstellingen maken graag gebruik van hun diensten. Dit bedrijf is dé specialist die je zoekt.

Laat je medewerkers training krijgen in het digitaliseringssysteem

Wanneer je Doxis inschakelt voor het digitaliseren van jouw archief, stellen zij eerst een plan van aanpak op. Zo weet jij zeker dat al jouw gegevens op de juiste wijze worden overgezet naar een veilig en gebruiksvriendelijk digitaal systeem. Hoe werkt het systeem, hoeveel tijd komt erbij kijken en welke middelen zijn er allemaal nodig? Al deze vragen worden beantwoord in het archiefbewerkingsplan. Maar daar houdt het nog niet op! Voor jouw onderneming is het namelijk wel zo fijn als de medewerkers zelfs ook in staat zijn om alles in de toekomst te digitaliseren. Tevens moeten de werknemers weten hoe het systeem werkt en hoe ze documenten terug kunnen vinden. Daarom geeft deze specialist ook trainingen in het systeem. Zodra de trainingen afgelopen zijn, kunnen zij alles zelfstandig bedienen en merk je direct dat de efficiëntie verhoogt!

Bezoek de website van de specialist

Jouw archief digitaliseren laat je dus met een gerust hart aan de experts van Doxis over. Breng een bezoek aan hun website en ontdek wat zij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Wil je graag meer weten over de services van deze specialist? Benader hen dan via de contactgegevens op de website. Zij staan je graag te woord.

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

Een geschikt tijdregistratiesysteem vindt u bij deze specialist

Creëer een prachtig verloop in de ruimte door plaatsing van een houten scheidingswand

Een strakke animatievideo laten maken voor presentatie op een beurs