GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Vastgoed kopen om te verhuren kan iedereen!

Vastgoed kopen om te verhuren kan iedereen!

Ja, u leest het goed. Iedereen kan investeren in vastgoed. Het is handig als u wat spaargeld heeft klaarliggen op de bank om in actie gezet te worden, maar u kunt ook met weinig geld vastgoed kopen. U kunt vastgoed kopen met vastgoedhypotheken bij een aantal banken in Nederland. Naast het geld is er niks wat u tegen houdt om vastgoed te kopen en te verhuren. U kunt namelijk zelf opzoek gaan naar vastgoed om te kopen en vervolgens kunt u het vastgoed verhuren. Maar hoe vindt u vastgoed wat veel winst oplevert? Hiervoor kunt u terecht bij vastgoedbedrijven. Zij kunnen u niet alleen adviseren over vastgoed kopen maar ook over vastgoed verhuren, verbouwen, onderhouden en financieren. Kijk voor meer informatie op de website van Sons Real Estate. 

Vastgoed financieren

U kunt vastgoed kopen met eigen geld of met een vastgoedhypotheek. Niet elke bank in Nederland biedt een vastgoedhypotheek aan, omdat er meer risico aan zit dan een normale hypotheek. Daarom moet u meer eigen geld inbrengen als een vastgoedhypotheek wilt aanvragen. Dit ligt meestal rond de 20% van de verkoopprijs en de rente ligt ook hoger dan bij normale hypotheken. Dit zijn meestal factoren waardoor veel investeerders niet verder kunnen. Maar er zijn meer opties, want u kunt om advies vragen bij vastgoedbedrijven en zij kunnen u verder helpen met het financieren van uw vastgoed.

 

Vastgoed verhuren

Wanneer u in het bezit bent van vastgoed kunt u het gaan verhuren. Met dit geld kunt u de hypotheek aflossen en genieten van uw winst. Daarnaast wordt veel vastgoed in Nederland meer waard over de jaren heen. Als u ooit uw vastgoed verkoopt, krijgt u hier veel winst op en kunt u genieten van de overwaarde. U kunt meer huur vragen als u uw vastgoed eerst verbouwt en als u vastgoed in een wijk staat waar veel vraag is naar huurvastgoed. Op lange termijn zult veel winst pakken op de huur en bij verkoop van uw vastgoed.

 

Bent u geïnteresseerd in het kopen in vastgoed en bent u benieuwd wat uw mogelijkheden zijn? Dan kunt u terecht op de website van Sons Real Estate. Zij kunnen u helpen met het financieren van uw vastgoed met weinig geld en het onderhouden van uw vastgoed. 

https://sonsrealestate.nl/vastgoed-kopen-om-te-verhuren/