GFG Marketing
Image default
Financieel

Tegoed voor de Nintendo eShop: perfect (last minute) geschenk voor iedereen met een Switch

Moet jij naar een verjaardag en ben je helemaal vergeten om een cadeau te kopen? Dan kun je tussen de kaarten en tegoedbonnen van Kaartdirect altijd wat vinden. Want deze worden digitaal opgestuurd naar je e-mailadres en zijn direct te gebruiken. Zo kun je investeren in tegoed bij de Nintendo eShop, in een Paysafecard om anoniem en veilig online mee te betalen, in een cadeaubon of in beltegoed voor jezelf of iemand anders. Bij deze webwinkel hebben ze een groot aanbod kaarten waarmee je voor elke situatie een attent geschenk vindt. En uiteraard vergeet je dan niet ook om even voor jezelf te kijken, zodat je zeker weet dat je niets over het hoofd ziet.

Last minute geschenken binnen een minuut ontvangen

Het mooie van de kaarten die je bij deze winkel kunt kopen is dat ze allemaal digitaal zijn en dus naar je e-mailadres kunnen worden opgestuurd. Dat betekent dat je ze direct ontvangt, of tenminste, binnen een minuut na betaling. Ben je te laat voor een verjaardag? Dan is dat dé manier om toch met een attent cadeau op te komen dagen. Onder de cadeaubonnen vind je onder andere kaarten om uit te geven in het theater, in bekende kledingzaken, bij het VVV of bij een reisbureau. Zit er niet tussen wat je zoekt, dan kun je altijd een Paysafecard bestellen met een bepaalde waarde en deze aan iemand geven. Ze kunnen dan zelf bepalen wat ze willen hebben.

Voor de gamers is er ook genoeg

Behalve een Paysafecard of een cadeaubon is een tegoed bij de Nintendo eShop van Kaartdirect ook een uitstekende keuze. Je kunt dan investeren in bedragen van € 15,-, € 25,- of € 50,- die direct in de Nintendo eShop kunnen worden uitgegeven. Heeft deze persoon geen switch? Dan zijn er ook kaarten voor Xbox- en PlayStation-gebruikers. Speelt de ontvanger graag Roblox of Minecraft? Ook dan is er een kaart waarmee je hem of haar vast heel blij maakt.

Gerelateerde artikelen

Administratie en advies voor inwoners in Den Haag of omstreken

Haarlem – Dock

Hoe werken bitcoins? Is het echt mogelijk om te investeren in de cryptocurrency?