GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Palen voor desinfectie met dispenser: gratis verzonden vanuit de groothandel

Een desinfectiepaal is tegenwoordig onmisbaar in winkels, horecagelegenheden en bedrijven. Het is een goede manier om handhygiëne te waarborgen en op deze manier de verspreiding van virussen tegen te gaan. Een paal ter desinfectie met dispenser kunt u bestellen in de groothandel Desinfectie-Paal B.V. Alle palen die binnen Nederland besteld worden, worden gratis geleverd. U betaalt dus alleen de kosten van de paal en krijgt hier geen onverwachte verzendkosten overheen. In de webwinkel bekijkt u de verschillende modellen en indien gewenst is het mogelijk om de paal te laten personaliseren.

Webwinkel met diverse desinfectiepalen

In de webwinkel kunt u de verschillende modellen desinfectie met dispenser van de groothandel bekijken. De palen zijn mobiel en automatisch, wat betekent dat u de paal altijd kunt verplaatsen en dat er automatisch de juiste hoeveelheid desinfectiegel uit komt. U heeft de keuze uit verschillende modellen in verschillende prijsklassen en vindt dus altijd een paal die bij uw bedrijf past. De dispensers kunnen snel en eenvoudig nagevuld worden en ook het schoonmaken neemt weinig tijd in beslag. De desinfectiepaal is een eenvoudige manier om klanten en medewerkers een veilig gevoel te geven. Dit bevordert uw imago en u profiteert hier op lange termijn van.

De paal laten personaliseren

Wilt u een visitekaartje van de desinfectiepaal maken? Een paal voor desinfectie met dispenser uit de groothandel Desinfectie-Paal B.V. kunt u laten bedrukken met een logo of slogan. Ook kunt u kiezen voor een paal in een door u gewenste kleur. Voor de hygiëne is de paal het handigst bij de ingang: een mooie plek om reclame en een goede indruk te maken. Voor vragen over het personaliseren kunt u terecht bij de medewerkers die u graag te woord staan. Wilt u liever een paal huren? Al voor een klein bedrag per maand kunt u tijdelijk een desinfectiepaal met dispenser uit de groothandel krijgen.

https://www.desinfectie-paal.nl/