GFG Marketing
Image default
Gezondheid

Opzoek naar een goede fysio in Kampen

Het kan zijn dat u een blessure oploopt tijdens het sporten. Ook kunt u zich bij het werk verstappen of door uw rug gaan. Dit zijn momenten dat u er meteen aan denkt om een afspraak te maken bij fysio Kampen. Echter zijn er ook veel gevallen waarbij de klachten zich langzaam opstapelen totdat u besluit goede fysio Kampen uiteindelijk toch maar te bellen. Denk hierbij aan rugklachten die komen en erger worden doordat u iedere dag in een verkeerde houding achter uw bureau zit. Of knie klachten die af en toe opspelen doordat u verkeerde schoenen draagt. Soms heeft u niet door waar het probleem vandaan komt, daar helpt fysio Kampen u bij.

Signalen

Uw lichaam geeft signalen af als het niet goed gaat, de pijn die u voelt. Bij een fysio Kampen gaan ze ten eerste op zoek naar waar de klachten vandaan komen en daarna kijken zij hoe ze de problemen kunnen oplossen. Het is hierbij van belang dat u begrijpt dat uw lichaam een systeem is. Als een spiertje in uw kuit overbelast is, zult u ongemerkt uw been anders gebruiken, hierdoor kunt u last van uw knie of uw heup krijgen. Indien u dan vervolgens oefeningen gaat doen om uw knie te versterken, wordt het probleem niet opgelost. De oorzaak van het probleem moet aangepakt worden.

Werkwijze fysio Kampen

Bij de meeste fysio Kampen is het zo dat u begint met een intakegesprek om het probleem dat u ervaart vast te stellen. Hierna is het mogelijk dat de fysio Kampen u doorverwijst naar een andere fysio Kampen in de praktijk die gespecialiseerd is in het gebied van uw blessure. Daar gaan ze opzoek naar de oorzaak en passen zij de behandeling toe. Denk aan los masseren of oefeningen met u uitvoeren om sterker te worden.