GFG Marketing
Image default
Marketing

Meetbaar meer klanten en conversies dankzij een Google AdWords specialist

Wil jij meer klanten en conversies uit je advertentie in Google? Dan is het zeker aan te raden om een Google AdWords specialist in te schakelen. Een specialist kan namelijk doelgericht te werk gaan en zorgen dat je als ondernemer meer omzet, klanten en conversies zult krijgen. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden hiervan? Lees hieronder waarom Google AdWords uitbesteden inschakelen een goed idee is.

Betere conversies uit je campagnes

Ben jij zelf begonnen met het maken van campagnes voor in Google? Dan is het zeker aan te raden om te kijken naar een specialist op het gebied van Google AdWords. Een Google AdWords specialist kan je namelijk helpen met het verhogen van conversies. Hierbij gebruiken ze namelijk een A / B methode.

 

Bij een A / B methode worden in een campagne meerdere advertentieteksten geschreven die tegen elkaar worden afgezet. Hierbij wordt op periodieke basis gekeken welke tekst het beste functioneert en dan wordt de slechtste advertentietekst weer vervangen. Hierdoor zorg je ervoor dat die je uiteindelijk de beste campagne krijgt en dat is wel zo prettig. Natuurlijk kun je dit zelf wel realiseren, maar een SEA specialist heeft meer inzicht in de mogelijkheden en kan beter met data omgaan.

 

Conversies leidt tot meer sales

Als we kijken naar hetgeen wat een van de marktleiders op het gebied van SEA adverteren zegt (bron: DoubleSmart.nl) is dat met elke geïnvesteerde euro er meer omzet gehaald kan worden. Zo hebben ze aangegeven dat een goede campagne minimaal het dubbele aan inzet terug kan verdienen.

 

Heb jij dus een campagne en wil jij het onder laten brengen bij een SEA specialist? Dan is het zeker aan te raden om te kijken of DoubleSmart je hierbij kan helpen. Een specialist op het gebied van SEA kan namelijk voor veel meer omzet zorgen en dat is natuurlijk wat je wilt. Hierbij is het goed om van tevoren in gesprek te gaan naar de mogelijkheden.

Een andere specialist? Let hierop!

Wil jij naar een andere specialist? Of ben je al aan het oriënteren? Dan is het goed om hier vooraf goed te kijken naar de mogelijkheden. Hierbij is het goed om van te voren diverse afspraken te maken en om te kijken wat de kwaliteit van de dienstverlening is. Vraag daarom altijd naar een trackrecord en naar reeds bestaande campagnes. Hierdoor kom je achteraf niet voor verrassingen te staan en weet je zeker dat je in zee gaat met een specialistisch bedrijf die hierin ervaring heeft.