GFG Marketing
Image default
Marketing

Laat gepersonaliseerde notitieboeken of memoblokjes bedrukken bij deze specialist

Er is een aantal manieren om als bedrijf het contact met je relaties naar een hoger niveau te tillen. Het cadeau doen van gepersonaliseerde kleinigheden is een manier om de band met je klanten, collega’s of andere zakenpartners te versterken. Bij Leoprinting zijn ze zich bewust van de waarde van unieke promotionele producten, relatiegeschenken, give-aways en premiums. Leoprinting is namelijk dé specialist op het gebied van papieren promotionele producten met bedrukking. De producten die het bedrijf levert, worden geheel op maat gemaakt en volledig afgestemd op de wensen en voorkeuren van de klant. Het doel van deze producten? Meer zichtbaarheid creëren door de reclame- en marketingideeën van de klant om te zetten in een uniek promotioneel product.

Promotiemateriaal met jouw logo, slogan of reclameboodschap

Wanneer je op zoek bent naar een bijzondere manier om je bedrijf of organisatie onder de aandacht te brengen, is het laten bedrukken van notitieboeken en zelfklevende memoblokjes wellicht een idee. De papierproducten zijn tot de dag van vandaag zeer geliefd en bovendien onmisbaar op elke werkvloer. Even snel een vluchtige aantekening van een vergaderpunt maken, een analoog to-do-lijstje opstellen of een notitie maken als boodschap naar een collega: papier is multifunctioneel! Laat je als bedrijf notitieboeken en/of zelfklevende memoblokjes met jouw logo bedrukken, dan maak je op een originele én praktische wijze reclame. Besluit je de handen in een te slaan met Leoprinting, dan reiken de mogelijkheden mijlenver. Ten eerste heb je de keuze uit een breed aanbod aan notitieboekjes van vooraanstaande merken. Denk hierbij aan geliefde merken als Moleskine, Moods en CIAK. Zowel de aantekeningboekjes als memoblokken zijn beschikbaar in verschillende afmeting, kleuren en soorten omslag. Heb je jouw favoriet gespot? Dan is een volgende stap om jouw logo, slogan of reclameboodschap op het product te laten bedrukken. Geef jouw voorkeuren door en de professionals van Leoprinting ontfermen zich over het print- en drukwerk.

Profiteer van de expertise van dé druk- en printspecialist

Of je nu zelfklevende memoblokjes, notitieboeken of een ander papierproduct wilt laten bedrukken: Leoprinting gaat graag voor je aan de slag. Bij interesse vraag je eenvoudig een offerte aan en kun je starten met het creëren van jouw persoonlijke, unieke promotiematerialen. Mocht je specifieke vragen hebben of meer informatie willen inwinnen, kun je eenvoudig contact opnemen met de professionals. Zij vertellen je graag meer.