GFG Marketing
Image default
Electronica en Computers

Informatie over een DVR

Niet alle beveiligingscamera Digitale Video Recorders, of DVR’s, zijn gelijk geschapen. Vergeet niet dit als je kijkt voor beveiligingscamera DVR’s voor uw bedrijf. Er zijn grote DVR’s, goede DVR’s, en DVR’s zo verschrikkelijk je niet kunt vertellen wat je aan het kijken bent.

securitythuis nl

DVR staat voor Digitale Video Recorder. Hij is sneller en gemakkelijker te beheren dan niet-digitale en analoge systemen. Bovendien biedt het onmiddellijke toegang tot opgenomen of live video. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de opslag, want de hoeveelheid video die op een enkele schijf kan worden opgeslagen, is veel groter dan de hoeveelheid die op band wordt opgeslagen. In feite is één schijf het equivalent van meer dan 30 videorecorderbanden. Dit betekent dat u kunt besparen op ruimtegebruik en kosten. Hoe groter uw kantoorruimte en dus, hoe meer camera’s u gebruikt, hoe meer u in staat zult zijn om het geld te waarderen dat DVR’s u kunnen besparen.

Er zijn twee hoofdtypen van beveiligingscamera DVR’s, pc-gebaseerde en stand-alone.

PC-gebaseerde Beveiligingscamera DVR met Video Capture Board
Een PC-gebaseerde DVR is een digitale video recorder gebouwd als een computer. Het kan bestaan uit twee dingen: een toren mount of een rack mount. Binnenin bevindt zich een moederbord, een netwerkkaart, een videokaart, een CPU, een harde schijf en geheugen. De DVR videokaart en de DVR software geven gebruikers toegang op afstand. De DVR capture kaart ontvangt videobeelden rechtstreeks van beveiligingscamera’s. De DVR-software werkt op zijn beurt samen met het DVR-board om ten eerste de opgenomen videobeelden in een hanteerbaar en herkenbaar formaat om te zetten en ten tweede om camerabediening, alsmede opname- en afspeelfuncties te bieden.

Stand-alone beveiligingscamera DVR
Een stand-alone DVR voor beveiligingscamera’s is een alles-in-één eenheid. Alle componenten van een stand-alone beveiligingscamera DVR zijn op één volledige printplaat gebouwd. Het uiterlijk is zeer vergelijkbaar met dat van een videorecorder of DVD-speler. Stand-alone beveiligingscamera DVR’s zijn zeer betrouwbaar en zijn zeer gemakkelijk te gebruiken en te installeren.

Het Verschil
Een stand-alone beveiligingscamera DVR is zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk, vooral omdat het is gebouwd op slechts een printplaat. Men hoeft zich geen zorgen te maken over systeem crashes of software conflicten omdat alle hardware en software zijn ingebed op één printplaat. Een PC-gebaseerde beveiligingscamera DVR daarentegen biedt meer geavanceerde functies en is beter geschikt voor upgrades en systeemuitbreidingen. Ze hebben grotere CPU’s en geheugen, en u kunt gemakkelijk branders en harde schijven toevoegen.

Stand-alone Versus PC-gebaseerd
De meeste zware en grootschalige gebruikers, zoals banken en luchthavens, kiezen voor PC-gebaseerde modellen. Dat betekent echter niet dat u ook voor uw kantoor of fabriek dezelfde moet kopen. In werkelijkheid, moet u uw keuze van beveiligingscamera DVR baseren op uw bewakingsbehoeften. Als uw bedrijf camera netwerk is relatief klein en vereist niet veel gebruik van geavanceerde controles, dan is een stand-alone beveiligingscamera DVR moet volstaan. Als, aan de andere kant, uw bewakingsbehoeften het gebruik van geavanceerde controles vereisen of als u van plan bent om het bewakingssysteem van uw bedrijf in de toekomst uit te breiden, dan zou de verstandigste keuze een PC-gebaseerd model zijn.

Hier is een andere manier om het te bekijken. Als betrouwbaarheid en stabiliteit het belangrijkst zijn voor u, koop dan een stand-alone beveiligingscamera DVR. Als geavanceerde weergave, afspelen en opslaan van video bestanden via het internet meer voor u betekenen, ga dan voor een PC-gebaseerde bewakingscamera DVR.

Uiteindelijk, wat zou het meest belangrijk is niet het type van beveiligingscamera DVR u gekocht, maar hoe het uw bedrijf beschermt.

 

securitythuis


https://www.securitythuis.nl/