GFG Marketing
Image default
Bedrijven

Een tweedehands auto schaft u eenvoudig aan bij dit autobedrijf in Dordrecht

Indien u een nieuwe auto wilt aanschaffen, wilt u uiteraard wel de juiste keuze maken. Het is per slot van rekening een aardige investering. Heeft u een voorkeur voor een tweedehands auto? Dat is een goede keuze voor uw portemonnee, bovendien zijn occasions over het algemeen in uitstekende staat en gaan zij nog lang mee. U vindt een betrouwbare tweedehands auto bij Autobedrijf Hassing Crabbehof in Dordrecht. Deze specialist biedt bovendien enkel occasions aan die over een BOVAG-garantie beschikken. Het belangrijkste voordeel van deze garantie is dat gebreken die nog niet zichtbaar waren bij de aankoop van uw auto kosteloos worden hersteld tot wel zes maanden na aankoop. Een ander pluspunt is de mogelijkheid om de auto om te ruilen wanneer u niet tevreden bent over uw aankoop. Mede dankzij deze uitstekende service is deze autogarage dé dealer die u zoekt.

De autospecialisten adviseren u graag in de showroom

Heeft u bepaalde eisen aan een occasion? Dan kunt u deze direct delen met de medewerkers van dit autobedrijf. U vertelt precies wat u zoekt in een tweedehands auto bij uw bezoek aan de showroom in Dordrecht, vervolgens helpen de vakmensen u aan een geschikt model. Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende typen auto’s? Dan helpen de medewerkers van Autobedrijf Hassing Crabbehof u. Zij vertellen alles over hun aantrekkelijk geprijsde auto’s, laten u de modellen van dichtbij zien en geven u een persoonlijk advies op maat. Zo weet u zeker dat u een auto aanschaft die past bij u!

Vind uw occasion online

Breng direct een bezoek aan de showroom van Autobedrijf Hassing Crabbehof in Dordrecht en zoek – samen met de specialisten – een mooie tweedehands auto uit. Bestelt u uw occasion liever online? Ook dat is mogelijk. Op hun website ziet u het gehele wagenpark en filtert u eenvoudig op autokenmerken die u belangrijk vindt. Zo vindt u uw droomauto in slechts een paar stappen.

 

https://autohassing.nl/