GFG Marketing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een geschikt tijdregistratiesysteem vindt u bij deze specialist

Voordat de technologie zijn opkomst deed, werden gegevens van werknemers handmatig bijgehouden. Vaak werd in een schrift opgeschreven hoe lang medewerkers gewerkt hadden en op welke tijden zij startten en eindigden met werken. Tegenwoordig zijn er verschillende systemen op de markt die deze gegevens digitaal registreren. Dit scheelt de werkgever een hoop extra handelingen. Heeft u een onderneming en bent u op zoek naar een dergelijk tijdregistratiesysteem, zoals een prikklok? Dan schakelt u de producten en diensten van EasySecure in. Dit bedrijf heeft innovatieve systemen ontwikkeld die de werktijden van uw werknemers registreren. Hiermee is omslachtig en onhandig registreren verleden tijd.

Ontdek de handige tijdregistratiesystemen van deze specialist

De innovatie tijdregistratiesystemen van EasySecure werken met verschillende middelen, namelijk een mobiele telefoon, code, kaart of tag. De smartphone fungeert als een toegangskaart voor de registratie. Dit zorgt voor een aanzienlijk verminderde kans op verlies en een daling in onderhoudskosten. Omdat u met het tijdregistratiesysteem precies bijhoudt wanneer de werktijden van de werknemer waren, verlaagt de kans op fraude. Een voorbeeld van een dergelijk tijdregistratiesysteem is een prikklok. Hiermee kunt u de in- en uitloop van uw bedrijfspand controleren. U ziet precies op welke tijden mensen uw gebouw in- of uitlopen en wie dit zijn. Dit systeem werkt als een extra beveiliging van uw pand. Dat is wel zo prettig, omdat u zo een extra controle heeft over wie uw bedrijfspand betreden en wanneer.

Bekijk de mogelijkheden voor uw bedrijf

De tijdregistratiesystemen van EasySecure zijn erg betrouwbaar, eenvoudig in gebruik en beschikbaar voor elk budget. Naast de prikklok vindt u hier nog meer tijdregistratiesystemen, zoals een aanwezigheidsregistratie- en een bezoekersregistratiesysteem. Bekijk de vele mogelijkheden gerust op de website. Bent u ervan overtuigd dat de systemen van dit bedrijf nuttig zijn voor u? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met deze specialist. U vindt de contactgegevens op de website van EasySecure.

Gerelateerde artikelen

Leer alles over Exact software met de beste consultancy

Uw vrachtwagen opbouw op onderdelen in Deurne laten controleren

Een professionele praktijkruimte huren bij deze specialist in de buurt van Utrecht